Setari Cookie-uri

Andra, declarații despre al treilea copil: Se vede că ne place viața de părinți

Andra și Cătălin Măruță primesc des întrebări legate de al treilea copil. Unii vor să afle dacă aceștia au luat măcar în calcul ideea de a deveni părinți din nou, iar de curând cântăreața a vorbit despre toate aceste lucruri, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând.

Andra este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Are un soț care o iubește și pe care îl iubește la rândul ei, iar cei doi soți au împreună și doi copii care cresc văzând cu ochii și care ușor, ușor le calcă pe urme. Mulți dintre fanii lor au ajuns să se întrebe, de foarte multă vreme, când anume Andra și Cătălin Măruță le vor face un frate sau o soră Evei și lui David, iar artista a vorbit despre acest subiect recent.

Andra nu primește asemenea întrebări doar din partea fanilor, și este rugată să discute despre asta și în cadrul interviurilor pe care le acordă. Partenera de viață a lui Cătălin Măruță crede că oamenii și-i imaginează în postura de a mai aduce pe lume un copil, pentru că au remarcat faptul că le place viața de părinți foarte mult. Din păcate pentru cei care credeau că lucrul acesta se va întâmpla, se pare că soții consideră că familia lor este una perfectă așa cum este și nu își mai doresc o fată sau un băiat, dar nu exclud total ideea.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.