Setari Cookie-uri

Campioana olimpică Sandra Izbașa vine la Dialoguri fără mască

Sandra Izbașa, gimnastă de talie mondială, este invitata lunii martie la „Dialoguri fără mască”.

Tema ediției care se va desfășura pe 21 martie, de la ora 19.30, la Sala „George Constantin” a Teatrului Nottara este „Ce înseamnă să faci performanță în România”.

Dialogul va fi moderat de criticul de teatru Monica Andronescu.

Participantă la cele mai importante competiții europene și mondiale, precum și la două ediții ale Jocurilor Olimpice, în 2008, la Beijing, și în 2012, la Londra, unde a scris unele dintre cele mai frumoase pagini din istoria gimnasticii românești și de unde s-a întors cu două medalii de aur, la sol, respectiv la sărituri, Sandra Izbașa este exponenta unei generații de aur.

O sportivă care a făcut milioane de oameni să plângă de emoție în fața televizoarelor, atunci când se cânta imnul României, iar ea se afla pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, Sandra Izbașa vorbește azi despre ce e dincolo de aurul olimpic, despre cât de greu e să faci performanță în România și despre puterea de a-ți învinge limitele.

Citește și:

Biletele pot fi cumpărate online pe www.nottara.ro sau de la agenția teatrului (bd. Magheru nr. 20, sect. 1, București).

Proiectul „Dialoguri fără mască”, inițiat de Teatrul Nottara, propune o serie de întâlniri cu personalități ale vieții culturale din România, artiști, medici, scriitori, oameni care în domeniul lor au schimbat lumea.

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.