Eliminare total neașteaptată la America Express: Această pereche ne-a întrecut orice așteptare

Ediția de seara trecută a emisiunii America Express a fost una extrem de grea pentru trei dintre echipele rămase în concurs, care au intrat în cursa pentru ultima șansă și care au luptat din greu pentru locul lor în concurs. La final, vulturul a fost roșu, iar una dintre perechi a fost eliminată. Iată despre cine este vorba!

Cea mai recentă ediție a emisiunii de la Antena 1 a fost una în care trei dintre echipe este vorba despre cele formate din Dinu și Jean Gavril, Puya și Melinda, dar și Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au intrat în cursa pentru ultima șansă. Toți au luptat așa cum au știut ei mai bine pentru locul în concurs, doar că una dintre perechi a ajuns ultima și, implicit, a fost eliminată având în vedere că vulturul era roșu.

Ca de fiecare dată, trista veste a fost dată de prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, tot cea care la final a ținut să spună și câteva cuvinte frumoase despre Puya și Melinda. Cei doi soți nu s-au mișcat atât de bine ca de obicei și nu reușit să ajungă în cea de-a noua etapă din concurs. Soția lui Răzvan Fodor a spus despre ei că au întrecut orice fel de așteptare, fiind din punctul ei de vedere o familie adevărată, minunată, veselă și foarte simpatică. Vedeta a mai observat și că sunt genul de oameni care se susțin în orice fel de situație și i-a părut rău că nu au ajuns în următoarea etapă, mai ales acum când emisiunea se apropie de final.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri