Setari Cookie-uri

Rihanna, apariție fabuloasă la Oscar! Cu burtica la vedere, artista a făcut furori

Rihanna, însărcinată pentru a doua oară, a avut o apariție de senzație în seara decernării premiilor Oscar 2023. Artista a schimbat trei ținute, toate punându-i în evidență burtica de gravidă.

Rihanna a fost o prezență fermecătoare în seara decernării premiilor Oscar, ediția 2023. Artista a purtat 3 ținute, fiecare dintre ele punându-i în evidență burtica de gravidă. Însărcinată pentru a doua oară, vedeta a urcat pe scenă, acolo unde a interpretat melodia "Lift me up", din filmul "Black Panther: Wakanda Forever".

În vârstă de 35 de ani, Rihanna a pășit pe covorul roșu îmbrăcată într-o ținută a brandului Alaïa, compusă dintr-un sutien maro, o bluză transparentă și o fustă lungă, cu decupaje laterale. Artista a purtat bijuterii Moussaieff High Jewellery, iar părul său a fost prins într-un coc. În ceea ce privește machiajul, Rihanna a avut la ochi fard argintiu strălucitor, iar pe buze a purtat un ruj roșu închis.

Citește și:

Ulterior, artista a schimbat ținuta, pentru a urca pe scenă și a interpreta melodia care i-a adus și prima ei nominalizare, la categoria Cel mai bun cântec original. Ținuta de pe scenă a constat într-o pereche de pantaloni lungi și o bluză transperată, strălucitoare, care i-a pus, din nou, sarcina în evidență. Creația vestimentară a fost realizată de casa de modă Maison Margiela by John Galliano.

După prestația de pe scenă, Rihanna a optat pentru un look Bottega Veneta, format dintr-o bustieră și o fustă de mătase verde, accesorizată cu mânuși din piele. Iubitul ei, A$AP Rocky i-a fost alături pe tot parcursul evenimentului, iar la final au făcut poze împreună.

A post shared by Glamour (@glamourmag)

Citește și:

Rihanna și partenerul ei de viață urmează să devină părinți pentru a doua oară. Împreună mai au un băiețel, ce va împlini în curând un an.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.