Setari Cookie-uri

Florăria mamei Andreei Tonciu a ars în totalitate: Cred că incendiul a fost provocat intenționat

Florăria mamei Andreei Tonciu a ars în totalitate, iar fiica ei a făcut primele declarații, spunând clar că după părerea sa, focul a pus intenționat la blocul de lângă, unde s-a extins și acolo. Bruneta nu a avut nicio putere de data aceasta, dar i-a fost alături femeii care a adus-o pe lume în aceste clipe dificile.

Momente de panică pentru mama Andreei Tonciu, după ce blocul de lângă florăria ei a luat foc, în doar câteva clipe. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să își sune fiica, iar vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a mers pentru a-i fi alături celei care i-a dat viață, mai ales că la telefon părea foarte speriată. Având în vedere că totul a ars foarte repede și că pagubele sunt unele foarte mari, nu a putut face mare lucru, dar este de părere că incendiul acela devastator a fost provocat intenționat de către cineva.

Bruneta crede și că nu ar fi avut cum să stea lucrurile într-un alt mod, mai ales că pagubele sunt unele extrem de mari din ce a putut remarca ea, primele trei etaje ale blocului respectiv fiind distruse în totalitate. Cel mai important este că nimeni nu a fost rănit și că mama ei, din acest punct de vedere, este în regulă.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.