Setari Cookie-uri

Vica Blochina, relație dificilă cu fiul său, după ce adolescentul a ales să se mute la Victor Pițurcă

Vica Blochina a dezvăluit că își dorește să afle mai multe despre viața fiului său, însă adolescentul se închide în el. Fosta dansatoare este supărată că relația cu Edan s-a răcit, după ce acesta a ales să se mute la tatăl său, Victor Pițurcă.

Vica Blochina a luptat enorm pentru fiul său, Edan, pe care îl iubește nespus de mult. Vedeta a suferit atunci când băiatul, acum în vârstă de 15 ani, a ales anul trecut să se mute cu tatăl său, Victor Pițurcă.

De atunci, Vica Blochina a început să își pună tot felul de întrebări legate de rolul ei de mamă, dar și-a făcut și o analiză amănunțită asupra vieții. Vedeta crede că dacă avea o relație cu un bărbat care nu era însurat, acum ar fi avut o altă viață.

„Întotdeauna, oricine mi-ar spune să nu te uiți stânga dreapta, vezi oamenii fericiți, nefericiți, tot timpul ai repere. Eu sunt așa cum sunt acum. Poate dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel, aș fi fost o femeie normală.

Stau să mă gândesc, pentru mine, punctul meu final care a fost? Ce s-a întâmplat în punctul final? Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată și asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții.
De aceea, îmi pare rău că sunt unele lucruri în viață pe care le-am făcut, dar după aceea, mă trezesc și spun că a fost bine ce am făcut. Acest drum în viață, ți-l dă Dumnezeu. Cum alegi și cum ieși din el, depinde numai de tine și de ce vrea Tatăl Ceresc”, a povestit Vica Blochina, pentru Wownews.

Citește și:

Fosta dansatoare a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu fiul ei, Edan. Cei doi nu mai au o relație apropiată, iar adolescentul se ferește de mama lui în a-i povesti prea multe detalii din viața sa. Vica Blochina este necăjită de atitudinea fiului său, însă crede că este ceva normal la vârsta adolescenței.

„Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo. El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui. Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea. Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez. Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo”, a mai declarat Vica Vlochina, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.