Setari Cookie-uri

DOC a părăsit competiția Survivor! Ce a putut să îi facă Adei Dumitru și lui Kamara, înainte de plecare?

DOC a fost eliminat din competiția Survivor, însă ultimele sale gesturi i-au uimit pe toți!

DOC a fost eliminat de la Survivor, în urma voturilor telespectatorilor. Faimosul a fost unul dintre cei mai controversați concurenți, iar conflictele pe care le-a avut de-a lungul competiției i-au cauzat multe antipatii printre fanii emisiunii.

În ediția din 15 martie, Daniel Pavel l-a anunțat pe DOC că va părăsi competiția, însă această veste nu l-a întristat deloc pe artist. Concurentul din echipa Faimoșilor își dorea să ajungă acasă, la fiica și soția sa.

„De vreo două săptămâni am obosit foarte rău și îmi doresc să ajung acasă, la fata mea și la soția mea și nu numai. Mă simt ușurat că acest drum a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet și dumneavoastră și Războinicilor pentru parcursul ăsta, a fost minunat”, a declarat DOC după eliminarea sa.

Citește și:

Artistul este recunoscător pentru tot ceea ce a trăit în competiție, mărturisind că a învățat multe lucruri despre propria persoană. DOC a mai recunoscut că nu mai știa cum să facă față la tensiunile ce aveau loc în competiție.

„Am descoperit o grămadă de chestii despre mine și nu numai. Sunt extrem de liniștit că treaba asta s-a terminat așa. Credeți-mă că tumultul sufletesc era destul de unbearable (n.r. – insuportabil) în ultimele două săptămâni. Nu mai știam să fac față.”, a mai completat DOC.

După ce Daniel Pavel l-a anunțat că va părăsi competiția, Faimosul a făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat. DOC l-a îmbrățișat pe Kamara și pe Ada Dumitru, concurenții cu care a avut conflicte încă de la începutul emisiunii Survivor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.