Setari Cookie-uri

Eliminare America Express 2023. Dinu și Jean Gavril, eliminați în semifinală:Mulțumim din suflet tuturor!

O altă eliminare a avut nou la America Express și chiar dacă Dinu și Jean Gavril au demonstrat că formează o echipă foarte puternică, în seminfinala competiției au ajuns pe ultimul loc. Fanii lor nu au fost dezamăgiți de ei, pentru că din punctul lor de vedere au dat tot ceea ce au avut mai bun, doar că și-ar fi dorit să îi vadă luptând pentru marele premiu în finală.

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost una tensionată, mai ales că era clar pentru toată lumea că ultima echipă care va ajunge la Irina Fodor, în cursa pentru ultima șansă, va fi eliminată.

Mai este un singur pas până la marea finală a concursului de la Antena 1, iar cele trei echipe care vor lupta pentru amuleta în valoare de 30.000 de euro pe „Drumul Auruluui” sunt formate din Nelu Cortea și Cătălin Bordea, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și Andreea Bălan alături de Andreea Antonescu, după ce frații Gavril au fost eliminați în semifinală, ei fiind cei care au ajuns pe ultimul loc, din păcate pentru toți susținătorii lor care voiau să îi vadă în marea finală și care au avut încredere în ei în toate cele nouă etape.

Citește și:

Înainte ca oamenii din fața micilor ecrane să afle deznodământul, concurenții au avut de făcut mai multe probe care, deși la prima vedere păreau o joacă de copii, le-au dat mari bătăi de cap, în clipa în care au văzut în ce fel de condiții trăiesc oamenii din triburile respective. Bordea și Cortea au fost emoționați să vadă felul în care cresc și învață copiii respectivi, care deși nu au absolut nimic, sunt fericiți.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.