Setari Cookie-uri

Indiferent de greutăți, Dumnezeu nu te va lăsa niciodată singură!

Dumnezeu ne-a oferit liberul arbitru, ceea ce înseamnă că noi avem puterea de a alege cum să ne trăim viața, cu promisiunea Divină că, orice s-ar întâmpla, suntem în siguranța în mâinile Lui!

Drumul vieții nu este întotdeauna ușor, însă există mereu lucruri asupra cărora să se îndreptăm privirea, atunci când simțim că nu mai aveam cale de ieșire. Suntem făcuți pentru a ne dezvolta, cu fiecare etapă prin care trecem. Reușim să ne vindecăm și să trecem peste orice obstacol, cu ajutorul Divinității.

Greutățile apar inevitabil în viața noastră, dar ele au un scop precis. Nimic nu se așterne înaintea noastră fără motiv, chiar și situațiile pe care noi le vedem, inițial, ca fiind sfârșitul lumii. Adevărul este că dramele pe care le trăim nu sunt altceva decât binecuvântări ascunse, menite să ne aducă cu gândul și cu sufletul mai aproape de Dumnezeu.

Chiar dacă te simți la pământ, nu dispera! Dumnezeu nu vrea decât să te facă să îți deschizi inima și să te lași condus de dragostea pe care El a pus-o în tine! Greutățile pe care le avem nu sunt făcute pentru a ne arunca într-un hău adânc, din care să nu mai putem ieși și astfel viața noastră să fie un infinit drum plin cu drame și suferințe.

Citește și:

Dumnezeu ne-a oferit liberul arbitru, ceea ce înseamnă că noi avem puterea de a alege cum să ne trăim viața, cu promisiunea Divină că, orice s-ar întâmpla, suntem în siguranța în mâinile Lui!

Dumnezeu nu vrea să te chinui, să te victimizezi sau să îți trăiești viața ca pe o condamnare că oricând se poate întâmpla ceva rău. Bucură-te de fiecare zi, exact așa cum vine! Mulțumește-i Universului pentru această clipă, pentru că niciodată nu vei înfrunta greutățile singură! Dumnezeu este alături de tine la fiecare pas! Pune-ți mâinile în dreptul inimii și vei simți și tu asta!

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.