Setari Cookie-uri

Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc este un băiețel absolut adorabil! Poza de revistă postată de antrenor

Laurențiu Reghecampf se mândrește cu cei 3 băieți pe care îi are, iar mezinul Liam, care a împlinit recent 10 luni, este de o frumusețe rară! Uite cât de adorabil este fiul antrenorului și al Corinei Caciuc!

Laurențiu Reghecampf este cu adevărat un tată împlinit și norocos, având 3 băieți minunați. Recent, antrenorul a postat o nouă fotografie cu micuțul Liam, băiețelul pe care îl are împreună cu Corina Caciuc. La cele 10 luni pe care le-a împlinit recent, Liam este de-o frumusețe aparte și pozează exact ca pentru revistă.

Fanii s-au întrecut în aprecieri și felicitări cu privire la micuțul celor doi și au susținut că bebelușul seamănă leit cu tatăl său, Laurențiu Reghecampf.

„Seamănă leit cu Reghe”, „Mamă, cât îți seamănă”, „Seamănă leit cu voi și cu Bebeto”, „Doamne, ce copil superb”, „Seamănă cel mai mult cu tine dintre toți copiii tăi”, „Reghe, ești 1/1 cu el! Ce minunat”, „Ochii albaștri: amprentă de familie. Să vă traiască, e superb”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de internauți pe contul de Instagram al antrenorului.

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, tată de 3 băieți

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară în luna mai a anului trecut, atunci când iubita sa, Corina Caciuc i-a dăruit încă un băiețel.

Antrenorul mai are 2 băieți din căsniciile anterioare, pe Luca, din mariajul cu Mariana Pfeiffer și pe Laurențiu Jr., din mariajul cu Anamaria Prodan.

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.