Setari Cookie-uri

Dinu Maxer, mesaj pentru foștii socri, în direct la tv! Ce le-a transmis artistul părinților lui Deea Maxer?

Dinu Maxer și Deea Maxer au divorțat după 18 ani de relație, fapt ce i-a suprins pe internauți. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relații bune, însă, acum, Dinu a făcut public un mesaj neașteptat pentru foștii socri.

Dinu Maxer și Deea au divorțat după 18 ani de relație, din care 14 de căsnicie. Cei doi formau una din cele mai frumoase familii din showbiz, iar vestea despărțirii i-a suprins pe internauți. Deși în fața camerelor totul părea că este bine între cei doi, iată că lucrurile erau departe de a fi perfecte.

Dinu Maxer a fost cel care a făcut dezvăluiri inedite despre separarea neașteptată a anului. Artistul a menționat că fosta sa parteneră de viață s-a mutat în același bloc cu el, iar băiețelul lor, Andreas, a ales să rămână să locuiască la el.

Recent, Dinu a făcut noi declarații despre relația pe care o are în prezent cu fosta sa soție. El a menționat că foștii lui socri i-au ajutat și îi ajută în continuare în creșterea celor doi copii. Acum, el se află în Franța, iar părinții Deei au venit să aibă grijă de cei mici, fapt pentru care le-a adresat public un mesaj de mulțumire.

Citește și:

„În Franța am venit la invitația prietenului meu, avem un proiect comun despre artă și tradițiile medievale, în care, evident, încercăm să valorificăm simbolul nostru național și pentru asta amcreat deja un proiect muzical.(…)

Sunt singur venit aici, pe Coasta de Azur, avem tutelă comună asupra copiilor.Am întrebat-o (n.r. pe Deea) dacă se poate ocupa de el (n.r. de fiul lor), evident răspunsul a fost afirmativ, așadar nopțile astea a stat la ea. S-a mai dus și sus să se joace (n.r. în apartamentul unde locuiește cu tatăl lui), are acolo stația de jocuri, dar una peste alta Deea l-a supravegheat. Nu singură, alături de părinții ei, cărora le mulțumesc.”, a dezvăluit artistul, pentru emisiunea lui Cristi Brancu.

Deea și Dinu Maxer, în continuare o pereche în domeniul profesional

Deea și Dinu Maxer s-au despărțit fără scandal, așa cum este obiceiul în lumea mondenă. Cei doi vor continua să colaboreze în ceea ce privește domeniul profesional și vor fi o pereche pe scenă, exact ca și până acum.

Citește și:

„Noi ne-am despărțit, dar nu ne-am certat. Din punct de vedere artistic continuăm colaborarea, chiar avem vreo cinci evenimente în viitorul apropiat împreună. Si mai mult, este vorba despre show-urile noastre, prezentări de evenimente, celebrul show oriental al Deei. Iar în legătură cu partea de marketing, evident, este una dintre realizările noastre, cum au vuit toate ziarele, în ultimul timp. Una dintre realizările noastre și ar fi păcat să punem stop unei astfel de activități, care a prins foarte bine și continuăm, după cum spuneam, acest lucru.”, a mai spus Dinu Maxer.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.