Setari Cookie-uri

Anghel Damian, supus detectorului de minciuni. Vreau sau nu să facă nuntă cu Theo Rose: Am vorbit despre asta

Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, dar și partenerul de viață al lui Theo Rose, a fost supus testului cu detectorul de minciuni, moment în care a primit și inevitabila întrebare legată de nunta cu frumoasa lui iubită. Vrea sau nu să se căsătorească!

Anghel Damian și Codin Maticiuc au fost invitații lui Selly, într-unul dintre vlogurile sale, unde au fost supuși detectorului de minciuni. Când a venit și rândul partenerului de viață al lui Theo Rose, prietenul și colegul lui a dorit să afle chiar de la el, dacă are de gând să se căsătorească, mai ales că acum ceva timp a dat de înțeles că nu vrea să facă acest pas, în ciuda faptului că va deveni tată.

Ei bine, în timpul vlogului respectiv, regizorul serialului de la Pro TV, a fost extrem de sincer și a zis clar că va face nuntă cu Theo Rose și că își dorește lucrul acesta. Întrebat fiind dacă înainte sau chiar în timpul botezului se va întâmpla lucrul acesta. el a zis că la cum își imaginează el situația, cel mai probabil, în cazul lor va fi ceva spontan. Crede că se vor trezi într-o zi să meargă, pur și simplu, la biserică să își unească destinele și că, de asemenea, va fi un eveniment discret, fără o prea mare agitație în jurul acestuia.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.