Setari Cookie-uri

Kamara a fost eliminat de la Survivor! Mesajul emoționant al fiului său: Te iubesc...

Kamara a fost eliminat de la Survivor, cu toate că a luptat din greu pentru a câștiga marele premiu, pentru tratamentele fiului său.

Kamara a fost eliminat de la Survivor, în emisiunea de ediția de miercuri. Artistul a fost propus spre eliminare alături de Dan Ursa, care a obținut cele mai multe voturi. Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că cel care va pleca acasă este Kamara, spre surprinderea membrilor tribului Taino.

Cu toate că nu a obținut premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro, așa cum își dorea, artistul s-a bucurat că merge acasă pentru a-și strânge fiul în brațe. Kamara a intrat în competiție pentru a câștiga banii necesari tratamentelor pe care micuțul Leon le are de făcut în lupta cu boala sa, tetrapareza spastică.

”Sunt împărțit în momentul de față, oarecum nu am reușit să-mi îndeplinesc misiunea de tată. Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu, știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el acest lucru. Am plecat cu ideea de a lupta până la capăt. Mă întorc sănătos acasă, puternic, cu demnitatea încă aici, cu capul sus și le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut!”, a fost discursul final al lui Kamara în competiție.

Citește și:

Imediat după difuzarea emisiunii, fiul lui Kamara i-a adresat un mesaj de încurajare tatălui său. Leon i-a spus lui Kamara că îl iubește și i-a spus că este mândru de el. La rândul său, fosta sa soție, Oana, i-a transmis artistului felicitările sale.

„Te iubeeesc, te pupăm, sunt mândru de tine”, a spus Leon. „Bravo, Kamara, felicitări pentru cât ai stat acolo”, a completat Oana.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.