Setari Cookie-uri

Tily Niculae, despre suferința de a pierde 3 sarcini. Regretul pe care îl are și acum actrița

Tily Niculae și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea lovitură a vieții, atunci când a pierdut 3 sarcini.

Cu toții o știu pe Tily Niculae din serialul La bloc, o actriță mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață. După succesul serialului, Tily Niculae s-a dedicat familiei și a ieșit din lumina reflectoarelor. Acum, însă, vedeta a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa, dar și despre cele mai grele momente cu care s-a confruntat.

Actrița a povestit clipele grele prin care a trecut în încercarea de a avea un al doilea copil, după nașterea Sofiei, fetița sa. Tily Niculae a pierdut 3 sarcini, iar acum are un mare regret, învinovățindu-se ani la rând.

„Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu, dar îmi doresc tare mult să nu îi pierd… Și în seara aia s-a întâmplat să pierd sarcina. Noi mai pierdusem trei copilași până la Radu și fusese o durere imensă.

Citește și:

Prima dată când am rămas însărcinată după Sofia, ăsta a fost gândul pentru care nu o să mă iert niciodată. În momentul în care am rămas gravidă, m-am dus și i-am spus lui Dragoș: ”Și ce ne facem?”. Se punea problema dacă evoluează, dacă o ținem sau nu?”, a povestit Tily Niculae, în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu.

Tily Niculae, la un pas de divorț?

Actrița are doi copii mult doriți, Sofia și Radu, iar împreună cu soțul ei formează familia pe care a visat-o dintotdeauna. Totuși, de-a lungul timpului, în presă s-a zvonit că actrița ar fi la un pas de divorț. Acum, ea a recunoscut că în mariajul său nu este doar lapte și miere, însă dacă vreodată va decide să divorțeze o va face din lipsa de iubire pentru tatăl copiilor ei.

„I-am spus și soțului meu că noi nu ne aparținem. Dacă vreodată ne vom separa, va fi pentru nu-l mai iubesc”, a mai spus actrița.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.