Setari Cookie-uri

Cătălin Scărlătescu, despre cum sunt păcăliți românii la restaurantele de lux:Du-te în spate, la gunoi!

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit un secret din zona în care activează. Mai exact, chef-ul a mărturisit că mulți patroni de restaurante își păcălesc clienții și că există o mare diferență între preparatul scris pe meniu și mâncarea din farfurie.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România, iar rețetele sale ajung imediat să fie virale pe social media. Chef-ul deține un restaurant în Capitală și cunoaște foarte bine fiecare detaliu din această industrie.

Recent, Scărlătescu a dezvăluit un secret din domeniul în care activează și i-a sfătuit pe urmăritorii săi să fie foarte atenți atunci când vine vorba de alegerea restaurantului în care mănâncă. Chef-ul a povestit în podcastul lui Mihai Morar cum patronii de restaurante își păcălesc clienții, oferindu-le cu totul altceva decât ceea ce scrie în meniu.

Mai mult, Scărlătescu i-a îndemnat pe internauți ca, înainte de a intra într-un restaurant, să meargă în spate, în zona de depozitare a gunoiului, pentru a vedea calitatea produselor oferite în farfurie.

Citește și:

„Dacă vrei să te convingi că mănânci ceea ce scrie în meniu, mergi mai întâi în spate, la gunoi. Vezi ambalajele de acolo și o să te convingi cât de mult ești păcălit, mințit”, a spus Cătălin Scărlătescu în podcastul Fain si Simplu, moderat de Mihai Morar.

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea nu sunt prieteni

O altă surpriză pe care a dezvăluit-o Scărlătescu a fost aceea că el și cu ceilalți doi jurați de la chefi la cuțite, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu sunt prieteni, așa cum se credea.

„Eu încă n-am ieșit cu Bontea și cu Dumitrescu la o bere, noi trei. Noi încă n-am ieșit. Acum foarte mult timp, prima dată în viața mea, când am cunoscut-o pe Mona Segall, ea mi-a zis așa: «Tu o să fii cel mai iubit bucătar din țara asta!». Bontea și Dumitrescu au fost atenți. Și cred că de-atunci ne-a rămas în cap că eu sunt cel mai iubit bucătar. Și, atunci, ei doi fac front în fața mea”, a mai mărturisit juratul de la Chefi la Cuțite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.