Setari Cookie-uri

SANO MAXIMA DRYER PARFUMANT ȘI BALSAM RUFE: UN PRODUS INOVATOR, PENTRU ÎNTREAGA CASĂ

SANO a lansat pe piața din România un nou produs inovator, cu beneficii pentru întreaga casă. Sano Maxima Dryer Parfumant și Balsam se poate folosi atât pe țesăturile umede, cât și pe cele uscate, oferind un aspect catifelat și parfumat.

CP

BENEFICIILE Sano Maxima Dryer Parfumant și Balsam Rufe în spotul video de prezentare – LINK

Produsul se remarcă prin versatilitatea sa, având beneficii multiple.

Sano Maxima Dryer Parfumant și Balsam de Rufe oferă un parfum de lungă durată, catifelează, protejează țesăturile, are efect antistatic și ușurează călcatul. În plus, nu lasă pete pe țesături și neutralizează mirosurile neplăcute.

Se poate folosi ca parfumant si balsam de rufe, fiind intuitiv și ușor de folosit, atât pe țesăturile umede, cât și pe cele uscate. Astfel, se pulverizează direct pe țesăturile scoase din uscătorul de rufe, la finalul ciclului de uscare sau pe țesăturile umede, uscate tradițional.

Mai mult, Sano Maxima Dryer Parfumant și Balsam poate împrospăta cu succes hainele din dulap, dar și perdelele, draperiile și tapițeriile, fiind ideal pentru întreaga casă și menținând hainele din dressing mereu fresh, gata de a fi purtate. Atât membrii familiei, cât și oaspeții se vor simți atrași de parfumul îmbietor, odată pulverizat în camere și dulapuri.

Citește și:

Totodată, interiorul automobilului poate beneficia de prospețimea Sano Maxima, oferind, astfel, o notă personală conducătorilor auto, care vor descoperi parfumuri inedite și persistente, nu doar pentru casă, dar și pentru mașina lor. Se aplică usor, pulverizând suprafețele textile după vizita la spălatorie, la finalul zilei sau calatoriei, lăsând produsul să acționeze fără pasageri în interiorul automobilului.

Printre principalele avantaje al produsului Sano Maxima Dryer Parfumant și Balsam se numără ambalajul avantajos (având un gramaj de 750 ml), ușurința folosirii (prin pulverizare), versatilitatea produsului, care este eficient atât pentru case, mașini, cât și pentru pentru haine și alte obiecte textile de uz casnic, dar și varietatea parfumurilor.
Cele 6 tipuri de produse disponibile, Fresh, Lavanda, Musk, Sensitive, Floral Touch și Blue Blossom vor satisface, cu siguranță, orice preferință în materie de parfumuri. Selectia de parfumuri se regaseste și în variantele de balsam Clasic sau Ultra Concetrat, Sano Maxima, brand ce cuprinde categoria de detergent și balsam!

Citește și:

Consumatorii pot găsi pe site-ul https://sanoromania.ro/ detalii complete despre produsele Sano.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.