Setari Cookie-uri

Dinu Maxer nu a fost mulțumit de pictorialul din Playboy al Nicoletei Luciu: A fost varză...

Înainte de a avea o relație cu Deea, Dinu Maxer a trăit o poveste de dragoste timp de 8 ani cu Nicoleta Luciu. Focoasa brunetă a pozat pentru Playboy în acea perioadă, iar pictorialul nu a fost deloc pe placul artistului.

Înainte de a începe o relație cu Deea, Dinu Maxer a trăit o poveste frumoasă de iubire, timp de 8 ani, cu Nicoleta Luciu. După mulți ani de tăcere, artistul a făcut dezvăluiri neștiute din acea perioadă, mai ales că Nicoleta a avut primul pictorial Playboy în timp ce formau un cuplu.

Se pare că s-au scris multe despre felul în care a reacționat Dinu Maxer la fotografiile sexy ale Nicoletei, însă, acum, Dinu a dezvăluit care este de fapt adevărul. Dinu Maxer a declarat că Silviu Boerescu, redactorul șef al revistei, nu l-a lăsat să participe la ședința foto, iar pozele nu au ieșit deloc bine.

„Mulți ar zice că din cauză că am acceptat să pozeze în Playboy (n.r. – s-au despărțit). Cred că e momentul să-i dau o replică lui Boerescu, care a scris în cartea lui și a avut ceva cu mine. Când a avut Nicoleta prima ședință foto (n.r. – în Playboy), odată ce eu mi-am dat acceptul la ședința foto, am vrut să iasă ceva mișto. Mi-a zis (Boerescu): «Nu, tu nu vii». Nicoleta a fost extrem de stresată, prima ședință a fost varză. Aveau politica lor. Ce m-a deranjat este că Silviu Boerescu a spus că am fost atât de gelos, încât nu am lăsat-o. Exact invers.

Citește și:

Eu mi-am dat acceptul, am vrut să iasă un editorial senzațional, eu nu m-am putut uita la editorialul ăla, eu știind cum e Nicoleta și cum a apărut. Efectiv nu mi-a plăcut. Îi făceam eu poze mai bune, în casă. Nu mi-a plăcut deloc… din cauză că a fost timorată ea… Plus că a fost o ședință foto «cu perdea», nu s-a arătat tot. Am fost acuzat pe nedrept de el și chiar mă deranjează lucrul ăsta, a furnizat niște date false, dar nu am apărut în presă pentru că eram căsătorit cu Deea și nu mi-am permis să vorbesc de cealaltă relație” a declarat Dinu Maxer, la emisiunea Cristinei Șișcanu.

Dinu Maxer a continuat și a spus că el a fost întotdeauna de acord cu acel pictorial. Totuși, pozele nu au ieșit așa cum trebuiau, din cauza faptului că Nicoleta nu se simțea în largul ei.

Citește și:

Nicoleta Luciu, ajutată de Dinu Maxer în carieră

Dinu Maxer a continuat seria dezvăluirilor despre fosta sa parteneră de viață și a mărturisit că popularitatea sa era cu mult mai mare decât a Nicoletei. Tot el a declarat că a ajutat-o pe brunetă pe plan profesional și a propulsat-o cât mai sus, prin prisma proiectelor pe care le-a avut.

„Au fost câțiva ani, în care eu ca notorietate am fost peste Nicoleta. Până în 2000, ca imagine, am fost mult peste ea. În 99 a câștigat Miss România, ceea ce i-a adus un val de publicitate, dar nu îndeajuns cât s-o mențină. Iar eu în 2000 am gândit să-i fac o trupă muzicală și acela a fost secretul. Am făcut trupa Alize, am făcut un proiect, și aia a fost cheia ca ea să continue ascensiunea, și apoi a fost momentul când, după o discuție cu Teo Trandafir, a devenit asistenta ei”, a mai adăugat Dinu Maxer.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.