Setari Cookie-uri

Arhitecții Delta Studio proiectează bucătării personalizate, făcute să dureze o viață!

Pentru că bucătăria este inima casei și spațiul care trebuie să depășească toate provocările de zi cu zi, investiția în mobilierul destinat trebuie să reflecte durabilitatea pe care ne-o dorim: de preferat, pe viață. Amenajarea bucătăriei reprezintă o provocare, întrucât trebuie să întrunească trei condiții esențiale: funcționalitate ridicată, calitate pentru anduranță în timp și, nu în ultimul rând estetică excepțională, care să nu se demodeze.

În ce condiții trebuie să reziste o bucătărie?

https://www.youtube.com/watch?v=y4RstewqzWc

Practic, bucătăria trebuie să reziste în absolut orice condiții. Este un spațiu intens utilizat pentru gătit, dar și pentru loisir, seri în familie, cine sau chiar spațiu de lucru. Așadar, toate provocările de zi cu zi trebuie să fie depășite cu brio. Activitățile din bucătărie, atât cele de gătit, cât și cele de întreținere a bucătăriei, presupun impacturi mecanice, șocuri termice, contact cu substanțe acide sau chimice, utilizare repetitivă a feroneriei... toate acestea duc, în timp, la degradarea mobilierului, a accesoriilor și a electrocasnicelor, atât timp cât nu sunt alese conform unor criterii riguroase de calitate.

Citește și:

Ce înseamnă o bucătărie făcută să reziste o viață?

Delta Studio, lider național în amenajări interioare la cheie, proiectează bucătării făcute să reziste, în medie, 60 de ani. Astfel, sub deviza „Furniture made for living. Made to Last”, bucătăriile proiectate și realizate de Delta Studio au următoarele caracteristici:

  1. Spații de depozitare de tip sertar care susțin 40 - 60kg
  2. Feronerie făcută să reziste la peste 150.000 de deschideri (o medie de 60 de ani) by BLUM
  3. Fronturi din materiale premium durabile (MDF vopsit, lemn masiv) ­
  4. Inserție de materiale regenerabile, cu nano particule regenerabile care se refac singure în urma zgârieturilor (fenix)
  5. Blaturi din materiale rezistente la șocuri termice și mecanice (ceramică, cuarț, granit)
  6. Depozitare smart
  7. Multifuncționalitate (accesorii smart: leduri dimabile, hotă accesorizată cu seră UV sau suporturi pentru device-uri electronice)

Iar lista poate continua în funcție de necesitățile fiecărui beneficiar. Pentru că bucătăria custom-made, asemeni unui costum tailor-made, trebuie să se potrivească perfect nevoilor celor care o vor folosi. Bucătăriile Delta Studio sunt made in Italy și aparțin brandului Cucinesse, consacrat la nivel internațional pentru calitate și durabilitate.

Citește și:

Bucătării custom-made: proiectare gratuită by Delta Studio, 20% discount la mobilier și o plită/o baterie CADOU de la FRANKE

Pentru o bucătărie pe viață, implicarea profesioniștilor în realizarea acesteia este esențială: de la a gândi fiecare spațiu de depozitare, până la fluxurile necesare din bucătărie. Arhitectul este cel care, pe baza nevoilor beneficiarului, va concepe bucătăria perfectă, atât din punct de vedere al layout-ului, cât și al bugetului și al materialelor.

Beneficiază de proiectare gratuită din partea Delta Studio Architecture, de 20% discount la întregul mobilier de la Delta Studio, precum și de o plită cu inducție sau o baterie cu sistem de filtrare a apei de la Franke. Campania se desfășoară aici, unde trebuie să completezi detalii despre bucătăria visurilor tale și vei fi contactat pentru măsurători și o primă întâlnire cu arhitectul!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.