Setari Cookie-uri

Primul lucru pe care îl va face Kate Middleton atunci când va deveni regină. De ce îi este interzis să dea autografe?

Kate Middleton a dezvăluit care va fi primul lucru pe care îl va face atunci când va deveni regină. Tot ea a mărturisit care este motivul pentru care nu poate oferi autografe.

Kate Middleton ține cont de regulile Casei Regale Britanice și le respectă întocmai. Recent, soția Prințului William a avut o întâlnire cu copiii de la o școală din Londra. Prințesa a fost alături celor peste 100 de copii pentru picnicul inaugural și a făcut mai multe vizite la expozițiile spectacolului Chelsa Flower Show.

Kate Midleton s-a alăturat mai multor elevi pentru a identifica câțiva gândaci. Copiii și-au dorit și un autograf de la Prințesă, însă aceasta a fost nevoită să îi refuze.

„Nu-mi pot nota numele, dar pot desena”, a zis Kate, potrivit revistei People.

Însă cei mici au rămas cu o amintire de neuitat. Kate Middleton i-a desenat unei fetițe o floare, alteia un copac, iar unui băiețel un lac înconjurat de plante. Cei mici au fost curioși să afle de ce nu poate oferi autografe, iar Prințesa a mărturisit că acestea sunt reguile Casei Regale.

Citește și:

„Numele meu este Catherine. Nu mi se permite să mă semnez, este doar una dintre reguli”, le-a spus ea micilor elevi.

Potrivit Daily Express, membrii familiei regale evită să semneze autografe, asta deoarece riscul de fals este unul destul de mare.

Kate Middleton, viitoare regină

Kate Middleton a fost întrebată de către copii cum este să fie prințesă. Răspunsul lui Kate Middleton este exact ceea ce așteptau cei mici.

„Trebuie să muncești din greu, dar știi că cel mai bun lucru este să întâlnești copii ca tine”, a răspuns Kate.

Un alt copil a întrebat-o pe soția Prințului William care va fi primul lucru pe care îl va face în calitate de regină. Kate a mărturisit că va ajuta copiii.

„Am întrebat-o care va fi primul lucru pe care îl va face atunci când va deveni regină, iar ea a spus că va ajuta copiii”, a povestit un elev.

Citește și:

Sursă foto: Tricky Shark, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.