Setari Cookie-uri

Cine este cântăreața care domină topurile radio din România, a terminat 2 facultăți și știe 5 limbi străine

Cu toții am fredonat “Inima mea…” cel puțin o dată în timp ce ascultam la radio cel mai recent hit al Mishei Miller, Un minut. Piesa este clasată pe primul loc în Media Forest cu cele mai multe play-uri pe radio, numele artistei ajungând să fie pe buzele tuturor.

Pe lângă performanța de a avea cea mai ascultată melodie de la radio, sunt numeroase motive pentru care trebuie să o urmărești pe tânăra artistă din Republica Moldova. Misha este o prezență fresh și carismatică, fiind un exemplu în industria muzicală și reușind să bifeze toate căsuțele necesare pentru a fi un artist complet. Cu o prezență pe care nu o poți rata, un simț al esteticului impecabil, talent și compasiune, Misha Miller ne demonstrează că prin muncă și determinare, poate adăuga și educația pe lista de priorități.

În lumea muzicii, sunt puține lucruri care se compară cu bucuria de a ocupa primul loc în topurile radio. Pentru talentata artistă Misha Miller, prima ei piesă în limba română, un remake al hitului Un minut, original cântat de trupa emblematică a anilor 2000, Hi-Q, a avut un succes răsunător pe scena muzicală din România, fiind în trending, având peste 500.000 de vizualizări în prima săptămână și fiind locul 1 în Shazam România. Cu hituri captivante și o voce extraordinară, Misha a cucerit inimile ascultătorilor și și-a câștigat locul bine meritat în vârful industriei muzicale încă de la hit-ul internațional Smoke me, unde a reușit, alături de Sasha Lopez să domine atât piața muzicală din România, cât și pe cea internațională. Piesa a fost number 1 în topul Shazam din România, Bulgaria, Turcia și a generat peste 2 milioane de vizualizări și 1.000.000 de stream-uri în doar o lună.

Citește și:

Cu toate acestea, realizările artistice nu sunt singurele domenii în care Misha strălucește. În timp ce cariera muzicală ocupă un loc special în inima ei, Misha a reușit să își dedice timpul studiilor universitare. Cu un spirit ambițios și o sete de cunoaștere, ea a obținut două diplome de licență, absolvind cu succes două facultăți, Științe Politice și Finanțe Bănci.

Această abordare rar întâlnită denotă nu numai inteligența și determinarea sa, dar și dorința de a-și dezvolta abilitățile în domenii diverse și de a se perfecționa din punct de vedere educațional. Impresionantul CV al Mishei Miller nu se oprește aici, tânăra artistă posedă și o cunoaștere impresionantă a limbilor străine. Misha vorbește cinci limbi străine, româna, engleza, franceza, rusa și spaniola, ceea ce îi permite să comunice cu publicul său internațional și să creeze conexiuni autentice în timpul turneelor și colaborărilor artistice.

Citește și:

În februarie, Misha Miller a participat la Paris Fashion Week. În cadrul celui mai important eveniment monden din lume, Misha a fost invitată de unul dintre cei mai cunoscuți organizatori de petreceri. Tânăra a participat la mai multe petreceri private, acolo unde l-a cunoscut pe Tyga și l-a avut în preajmă pe Leonardo DiCaprio.

Cu o carieră în plină ascensiune, o educație solidă și un set impresionant de calități, Misha Miller este, fără îndoială, un nume care va continua să strălucească pe scena muzicală internațională și să inspire publicul, având încă multe povești de dezvăluit.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.