Setari Cookie-uri

Shakira, exasperată de insistențele lui Tom Cruise. Artista îl roagă să o lase în pace, însă actorul își dorește o relație

Shakira este exasperată de insistențele lui Tom Cruise, deși artista l-a refuzat în repetate rânduri. În schimb, actorul nu renunță și crede că ar forma un cuplu de durată cu Shakira.

Încurcate sunt căile dragostei, iar Shakira poate confirma acest lucru. După ce a fost fotografiată alături de Tom Cruise la un eveniment de Formula 1, presa de peste ocean s-a grăbit să scrie că între artistă și celebrul actor ar fi mai mult decât o relație de colegialitate.

Se pare că artista nu este câtuși de puțin interesată de Tom Cruise, în ciuda insistențelor actorului în vârstă de 60 de ani. Potrivit unor surse, Shakira este concentrată pe familia ei, în timp ce Cruise este "extrem de disperat să o urmărească". Revista Heat scrie că Shakira "l-a implorat să nu mai flirteze cu ea".

Cele două vedete de peste ocean se cunosc de câțiva ani de zile, fără să fi avut, însă, vreo interacțiune serioasă. Potrivit sursei citate mai sus, Tom Cruise este convins că între el și Shakira există o conexiune aparte, adăugând că întâlnirea cu artistă a fost asemănătoare cu cea cu Katie Holmes, fosta sa soție.

Citește și:

„A plecat convins că au avut o conexiune reală pe care trebuiau să o dezvolte”, citează sursa de mai sus.

Shakira nu mai suportă această situație, mai ales că acum trebuie să se confrunte cu întrebări legate de o presupună relație cu Tom Cruise.

"Ea nu vrea să îl facă de râs sau să îl supere, dar nu există nicio atracție sau romantism din partea ei – era doar prietenoasă. Este flatată, dar nu este interesată”, mai scrie revista Heat.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.