Setari Cookie-uri

Cutremur de 6,6 pe scara Richter în Columbia. Irina Fodor, prinsă în mijlocul acestuia: Mai dormi acum, dacă poți!

Nici nu a ajuns bine în Columbia, că Irina Fodor a avut parte de o întâmplare cu totul și cu totul neașteptată. Partenera de viață a lui Răzvan Fodor a fost prinsă în mijlocul unui cutremur de 6,6 pe scara Richter. Iată ce a postat la Story, imediat după aceea!

Zilele acestea, vor începe filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii America Express, iar prezentatoarea, echipele și echipa de producție sunt pregătiți pentru ceea ce urmează, dar nimeni nu era pregătit pentru ceea ce s-a întâmplat în urmă cu doar câteva ore. Vedeta și-a ținut fanii la curent, așa cum o face de fiecare dată, iar faptul că a fost prinsă în mijlocul unui cutremur de 6,6 pe scara Richter, în Columbia, i-a întrerupt somnul.

Irina Fodor este fericită că prezintă și sezonul acesta al emisiunii America Express, una dintre cele mai iubite și urmărite emisiuni din România, care îi are concurenți de data aceasta pe Alexia Eram și Aris, George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, și Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, dar și Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș. Toți își doresc să reziste cât mai mult în concurs și, de ce nu, să câștige, dar rămâne de văzut cine se va descurca mai bine și cine va ridica trofeul deasupra capului.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.