Setari Cookie-uri

Simona Halep este profund afectată, după ce procesul de dopaj a fost amânat pentru a treia oară

Simona Halep a mărturisit că este profund afectată, după ce procesul de dopaj în care este implicată a fost încă o dată amânat. Acum, sportiva trebuie să mai stea 8 luni departe de terenul de tenis.

Vestea că Agenția Internațională de Integritate a Tenisului i-a amânat audierea în procesul de dopaj în care este implicată a copleșit-o pe Simona Halep. Tenismena a mărturisit că întreaga situație prezentă a început să o afectecteze și la nivel psihic, mai ales că trebuie să mai petreacă încă 8 luni departe de terenul de tenis.

Simona Halep a declarat că, în cadrul procesului, a reușit să demonstreze faptul că suplimentele pe care le-a luat au fost contaminate cu substanța roxadustat. Cu toate acestea, procesul suferă cea de-a treia amânare.

„Încă o dată, în această seară, sunt devastată. ITF (ITIA) mi-a amânat pentru a treia oară audierea, din nou pentru încă o lună. Aștept să fiu judecată din luna octombrie a anului trecut. Am cerut, așa cum prevede regulamentul anti-doping, o audiere rapidă: este dreptul meu, este scris în regulament! Din păcate ITF (ITIA) mi-a amânat audierea de trei ori, mi-a interzis dreptul de a fi judecată de un Tribunal Independent', a scris sportiva pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Simona Halep este afectată de decizia Agenției de Integritate, mai ales că nu poate primi aprobarea de a juca din nou. Această situație o afectează și la nivel psihic.

„Nu mi-a permis să particip la niciun turneu în ultimele 8 luni. Acum știu, cu siguranță, că voi rata Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Nu mai menționez că am pierdut toate punctele, clasamentul. Nu doar că îmi omoară reputația, dar nici nu vreau să discut despre urmările asupra sănătății mele mentale.", a mai spus Halep.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.