Setari Cookie-uri

Dinu Maxer, reacție după ce Deea Maxer a spus că era violent verbal: Acum, la două luni de la divorț, îi dau dreptate

După ce Deea Maxer a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță că fostul ei soț, Dinu Maxer, era violent verbal și nu avea grijă de el, artistul a avut o primă reacție. Dinu Maxer i-a dat dreptate fostei sale soții, însă a declarat că el nu va vorbi niciodată urât de mama copiilor săi.

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că pozau într-o familie fericită. Recent, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Deea Maxer a făcut dezvăluiri surpriză despre motivele care au dus la separarea celor doi.

Artista a declarat că Dinu Maxer este un om violent verbal și irascibil, care nu se iubește pe el și nu are grijă de propria persoană. Afirmațiile vedetei au ajuns și la urechile lui Dinu Maxer, care a reacționat cu mai multă diplomație.

„La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante”, a declarat Deea Maxer, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Citește și:

Dinu Maxer a fost întrebat de Dan Capatos, la emisiunea Xtra Night Show, dacă a văzut acel interviu și ce părere are despre declarațiile făcute de fosta lui soție. Artistul i-a dat dreptate Deei în anumite privințe și a menționat că el nu va spune niciodată lucruri urâte despre fosta sa parteneră de viață.

Mai mult, el este recunoscător pentru povestea de dragoste trăită alături de mama copiilor săi, pentru că tot ceea ce a fost în trecut l-a ajutat să devină omul care este astăzi.

„Deea îmi spunea că m-am plafonat, că nu mai am viziune, deschidere, ambiție… Acum, la două luni de la divorț, îi dau dreptate. Am ambiție, văd altfel viața. O să spun ceva care o să-mi aducă probabil câteva critici. Mi-am luat rolul de tată prea în serios, când eram în timpul căsătoriei. M-am neglijat profesional, aspirațional… Intrasem într-o rutină.

Citește și:

Nu o să spun niciodată lucruri despre Deea. A fost totul atât de frumos. (…) Perioada petrecută cu Deea și viața pe care ea mi-a oferit-o m-au făcut să devin un om pe care nu l-aș fi descoperit niciodată fără ea și nu regret asta. Dar nu regret nici că am divorțat fiindcă eu sunt acum alt om, cu o altă perspectivă.” a declarat Dinu Maxer, la Antena Stars.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.