Setari Cookie-uri

Mădălin Ionescu le-a cerut scuze fanilor săi pentru că a participat la emisiunea lui Măruță: Cel mai penibil moment...

Mădălin Ionescu a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, însă momentul nu a fost deloc pe planul său. Mai mult, prezentatorul tv chiar și-a cerut scuze fanilor săi pentru apariția sa de la Protv, pe care o consideră penibilă.

Mădălin Ionescu a fost invitatul Cristinei Șișcanu, soția sa, în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Metropola TV. Aici, el a povestit cum, în urmă cu 4 luni, a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde nu i-a plăcut deloc atmosfera și felul în care soțul Andrei s-a comportat.

Mădălin Ionescu a povestit că nu știa formatul emisiunii lui Măruță și a fost surprins să vadă ce întrebari i se pun. Experiența la ProTv nu a fost una pe placul lui, iar acum regretă faptul că a acceptat invitația trustului.

„Cel mai penibil moment din televiziune s-a întâmplat de curând și nu în calitate de prezentator, ci de invitat. S-a întâmplat să fiu invitat în mod straniu de cei de la emisiunea lui Cătălin Măruță, prima oară după foarte mulți ani și m-a chemat la o rubrică pe care nu știam mare lucru. Eu nu am timp să mă uit la TV la ora aia, nu știam cum își configurase Măruță emisiunea, rubrica lui cu sosuri iuți”, a spus Mădălin Ionescu, în emisiunea soției sale.

Citește și:

Soțul Cristinei Șișcanu a menționat că lui Măruță nu i-a picat bine că el a fost invitat în emisiune. Mai mult, Mădălin Ionescu a susținut că întrebările pe care Măruță i le-a pus au fost nepotrivite și neconforme cu povestea lui de viață.

În interviul moderat de Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și-a cerut scuze fanilor săi pentru apariția sa în emisiunea lui Cătălin Măruță, pe care, cu siguranță, nu o va mai repeta.

„M-am dus acolo, eram destul de relaxat, am vorbit cu Busu înainte de emisiune, iar Măruță era accidentat, am făcut niște poante înainte, nu mi s-a părut că le-a primit foarte bine, nu părea deloc încântat că sunt eu invitat, ziceai că cineva m-a băgat cu forța acolo.

Era foarte pe repede înainte tot ce s-a întâmplat acolo, direct cu întrebări, care n-au avut nicio legătură cu realitatea. Nu pot să spun că au fost niște întrebări idioate, dar nu aveam ce să răspund la ele. Nu erau întrebări conforme cu ceva ce se întâmplase în viața mea. Erau mai degrabă niște fabulații sau concepții ale celui care le-a făcut.

Citește și:

Măruță era nerăbdător, dădea tot timpul din picior, era crispat sau cel puțin așa mi s-a părut mie acel moment, mi-a picat nivelul intelectual foarte rău, e singura dată din viața mea. Nu știam ce vor ăștia de la mine, sosurile alea erau cumplit de iuți. Nu mi-au plăcut întrebările și așa că am dat niște răspunsuri tâmpite. Știam că Măruță vrea niște cărniță și am dat răspunsuri tâmpite, a fost cea mai proastă prestație a mea la TV, drept pentru care vreau să le cer scuze celor care s-au uitat la acea emisiune, chiar și lui Cătălin.”, a mai spus Mădălin Ionescu.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.