Setari Cookie-uri

Stephan Pelger a murit! Designerul în vârstă de 44 de ani a fost găsit spânzurat

Stephan Pelger a fost găsit fără suflare în locuința sa. Designerul avea 44 de ani.

În cursul zilei de 8 iunie, designerul Stephan Pelger a fost găsit fără viața, în locuința sa. Stephan Pelger s-ar fi spânzurat, însă momentan nu se cunosc cauzele pentru care acesta a ales să își curme viața. Designerul suferea de depresie și insomii de mai mulți ani, iar în urmă cu ceva timp, el a fost internat la o clinică de dezintoxicare.

„La data de 8 iunie polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Trupul neînsuflețit al lui Stephan Pelger va fi dus la INML în vederea efecturării necropsiei. Cazul a fost preluat de serviciul de omoruri, anunță Poliția Capitalei.

Citește și:

Stephan Pelger, depresie de peste 5 ani

Creatorul de modă se confrunta cu depresia de peste 5 ani, dar și cu episoade de insomnie, care îi agravau stările. În luna februarie a acestui an, Stephan Pelger a declarat că ia 40 de pastile pe zi.

„Am făcut perfuzii, am fost pus pe un tratament medical foarte mic și cu foarte puține pastile. Dacă luam 40 de pastile într-o zi, acum iau trei pastile pe zi și am un somn de opt ore sănătos”, a declarat Stephan Pelger, la o emisiune de la Antena Stars.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.