Setari Cookie-uri

Stephan Pelger s-a spânzurat. Cu ce probleme se confrunta designerul: M-a pus psihiatrul să...

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat, la vârsta de doar 43 de ani, fiind găsit de un vecin în propria sa locuință. Acesta se confrunta cu niște probleme serioase, despre care a vorbit în cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu aproximativ un an.

Stephan Pelger era un designer de modă cunoscut la noi în țară, care se confrunta cu serioase probleme printre care depresia și atacurile de panică. Acesta și-a pus capăt zilelor, în propria sa locuință, unde a fost găsit de către un vecin care a anunțat imediat autoritățile. Ajunși la fața locului, oamenii legii nu au mai putut face nimic pentru el, ci doar au constatat decesul.

Povestea lui de viață este una impresionantă și nu a ținut niciodată departe de ochii curioșilor. Acesta locuia în Brașov fiind înviat de la vârsta de un an. Din partea părinților lui a avut mereu parte de susținere, în ciuda faptului că poate nu își dorea ca el să urmeze această cale. Își dorea enorm să devină designer și chiar dacă multă lume nu credea în el și în forțele sale, a muncit din greu și a reușit să facă tot ceea ce și-a propus în viață.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.