Setari Cookie-uri

Cum se descurcă Lavinia Pîrva în rolul de mămică? Artista nu și-a dorit bonă pentru micuțul ei

Lavinia Pîrva este o mamă dedicată și, oricât de multe responsabilități ar avea, ea încearcă mereu să petreacă cât mai mult timp cu Alexandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. De ce nu a vrut vedeta să aibă parte de ajutorul unei bone?

Lavinia Pîrva este o mamă dedicată și își dorește să petreacă cât mai mult timp cu fiul ei, Alexandru. Bruneta este dispusă să facă orice sacrificiu pentru a fi cât mai mult lângă micuț, iar pentru asta are mare grijă la felul în care își organizează viața profesională.

Mai mult, Lavinia Pîrva refuză ajutorul unei bone și are încredere în mama sa, care o ajută cu cel mic, ori de câte ori este nevoie.

"Nu vreau să fiu lipsită de modestie, dar mă descurc. Și mă descurc foarte bine. Mai ales că acum am început un proiect nou, am făcut un album întreg pe care urmează să-l lansez”, a spus Lavinia Pîrva, pentru unica.ro.

Vedeta are multe proiecte pentru această vară, ceea ce înseamnă că va lipsi destul de mult de acasă. Cu toate acestea, ea preferă să se întoarcă seara acasă, oricât de lung ar fi drumul, doar pentru a fi împreună cu fiul ei.

Citește și:

„În general mă întorc cât pot de repede, indiferent dacă dorm sau nu dorm. Fac așa un sacrificiu pentru că îmi este foarte greu să stau departe de el mult timp. Cumva m-am obișnuit așa, am fost tot timpul lângă el. Nu-mi place să lipsesc mult de lângă el. Dar să știi că s-a obișnuit și el. Știe că mami merge la serviciu, tati merge la serviciu. Este mama mea care ne mai ajută. A venit aici, dar face naveta Timișoara – București. Acum deja Alexandru este mare așa că, ușor-ușor, ne vom descurca singurei”, a mai zis ea pentru unica.ro.

Alexandru, fiul Lavinei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr. are 4 ani și merge la grădiniță, dar și la înot. El nu are acces la tabletă, însă artista nu îi interzice pe deplin acest lucru.

Citește și:

„Merge la grădiniță. După facem foarte multe activități împreună. Mergem cu bicicleta, mergem la înot. Are voie la tabletă.
El nu a învățat încă treaba asta cu tableta, dar nu i-aș interzice în totalitate. Îmi place cam tot ce se întâmplă în viața copilului meu să fie cu măsură. Măsură în orice”, a mai zis soția lui Ștefan Bănică jr.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.