Setari Cookie-uri

Cu Persil, murdăria iese din scenă, la TIFF.22

Unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din România, Festivalul de Film Transilvania, și-a deschis porțile la Cluj și va găzdui până pe 18 iunie sute din cele mai așteptate filme, cine-concerte, evenimente speciale și ateliere de film.

Ediția din acest an a festivalului celebrează iubirea, ca fiind absolut necesară omenirii după câțiva ani dificili și cu încărcătură emoțională puternică pentru noi toți. Și anul acesta Persil este partener al TIFF, susținând excelența în cinematografie.

Persil este alături de pasionații de cultură, participând la magia creată în Cluj printr-o serie de activități care să ne amintească tuturor că cel mai prețios lucru este iubirea, transpusă în timp de calitate petrecut cu cei dragi. Brandul pune în scenă la TIFF.22 o serie de activări menite să aducă bucurie și relaxare tuturor participanților. Pentru toți cei dornici să ”scoată murdăria din scenă”, Persil a derulat pe 11 iunie, o surpriză specială, în zona Piața Unirii, odată cu proiecția filmului „Ultima Noapte”. De asemenea, în perioada 15-17 iunie, pasionații de film pot deveni ei înșiși vedete de cinema datorită unui photobooth interactiv, amplasat la Cinema Florin Piersic. Pentru a ajuta cinefilii să facă față agitației și efervescenței festivalului, Persil a creat la Iulius Park și în Cinema Florin Piersic zone de relaxare cu puf-uri, unde iubitorii de artă se pot bucura de proiecțiile de filme alături de cei dragi.

Citește și:

Bucură-te de filme bune și haine curate la TIFF, alături de Persil!

Noul Persil Deep Clean are o formulă inovatoare unică, ce curăță în profunzime rufele și, de asemena, ofera prospețime mașinii de spălat. Formula unică a noului detergent Persil pătrunde adânc în fibrele textile pentru a îndepărta petele, descompunându-le în particule foarte mici ce nu se mai depun astfel în mașina de spălat. Persil Deep Clean conține 92% ingrediente biodegradabile* și are un ambalaj reciclabil. Poți economisi energie la fiecare spălare, deoarece Persil este eficient chiar și la temperaturi scăzute, începând de la 20 °C.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.