Setari Cookie-uri

SANO a lansat detergentul gel MAXIMA Mix&Wash, ce previne transferul de culori între țesături

SANO a lansat pe piața din România un nou produs inovator, pentru spălarea fără sortare a rufelor. Sano Maxima Mix&Wash este un detergent gel concentrat, ideal pentru hainele colorate, grație tehnologiei avansate Color Protect, care permite mix-ul țesăturilor de culoare închisă cu cele de culoare deschisă în același ciclu de spălare.

CP

Sano Maxima Mix&Wash (Link video TV), detergent gel pentru rufe, conține o formulă unică, ce protejează culorile și previne transferul acestora între țesături. Noul produs permite combinarea rufelor colorate închise și deschise într-o singură spălare, transformând spălatul rufelor într-o experiență ușoară, plăcută la care pot participa toți membri familiei, de la mic la mare. Spălare fără sortare și fără griji.

BENEFICII Sano Maxima Mix&Wash

Produsul se remarcă printr-o combinație unică de enzime și detergenți pentru îndepărtarea puternică a petelor, oferind un parfum de lungă durată.

Principalul avantaj al Sano Maxima Mix & Wash, detergent gel pentru rufe, îl reprezintă combinarea rufelor colorate, închise și deschise într-o singură spălare. Tehnologia unică Color Protect protejează culorile și previne transferul acestora intre țesături.

Citește și:

Printre alte beneficii ale acestui produs inovator se numără spălarea eficientă la toate temperaturile și parfumarea plăcută și de durată a rufelor.

Sano Maxima Mix&Wash este disponibil într-un ambalaj economic de 1L, pentru 20 spălări, respectiv de 3 litri, pentru 60 spălări.

Consumatorii pot găsi pe site-ul https://sanoromania.ro/ detalii complete despre fiecare produs al brandului.

DESPRE SANO

Brandul Sano s-a dezvoltat pornind de la o mică fabrică de produse de curățenie, initiată de către Bruno Landsberg, care a ales acest nume, pentru că “sano” este sinonim cu ideea de curățenie și stare de bine, fiind inspirat din dictonul latinesc “mens sana in corpore sano” (minte sănătoasă în corp sanatos).

În România, SANO este prezent de peste 25 ani și are un portofoliu ce numără mai mult de 400 de produse, într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, gel și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Tot din grupul internațional Sano Bruno’s Enterprises fac parte și brandurile de cosmetică Keff, Careline și Natural Formula.

Citește și:

Produsele SANO, inclusiv Sano Maxima Mix&Wash, sunt disponibile în majoritatea rețelelor comerciale, în magazinele tradiționale, în magazinele online și în alte magazine partenere.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.