Setari Cookie-uri

Theo Rose a devenit mămică! Primele declarații despre fiul ei: Este superb...

Theo Rose a născut în această dimineață la un spital privat din Capitală, prin cezariană. Artista a făcut primele mărturisiri, după ce și-a ținut pentru prima dată băiețelul în brațe.

Theo Rose trăiește astăzi cea mai fericită zi din viața sa. Artista a devenit mămică și și-a strâns în brațe fiul său și al lui Anghel Damian. Vedeta a născut la un spital privat din Capitală, prin cezariană, în dimineața zilei de 14 iunie.

Anghel Damian și-a însoțit iubita la spital și a cărat bagajul de maternitate până la salonul unde a fost internată frumoasa mămică. Potrivit cancan.ro, cei doi s-au deplasat către maternitatea privată în jurul orei 6 dimineața.

Artista și-a strâns în brațe băiețelul mult dorit, al cărui nume l-a ales încâ de când era însărcinată. Sasha Ioan este bebelușul artistei și al regizorului din serialul Clanul, pe care amândoi îl așteptau cu multă nerăbdare.

Citește și:

În vârstă de 25 de ani, Theo Rose a postat și câteva cuvinte la InstaStory, imediat după venirea pe lume a fiului ei.

"E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”, a transmis cântăreața pe pagina sa de socializare.

Nașa bebelușului va fi sora artistei

Bucuria este imensă în familia lui Theo Rose, iar sora artistei, Raluca Diaconu va fi cea care îi va fi nașă micuțului Sasha.

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine.
Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a explicat Raluca Diaconu la „Teo Show”, conform wowbiz.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.