Setari Cookie-uri

Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei: Eu îmi doresc foarte mult să încercăm...

Oana Roman a vorbit cu sinceritate despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale, Marius Elisei. După numeroase despărțiri și reproșuri, cei doi ajung, se pare, să fie tot împreună.

Oana Roman și Marius Elisei au trecut prin mai multe despărțiri de-a lungul timpului, dar ultima a fost una foarte dură, însoțită de cuvinte grele aruncate reciproc. Cu toate acestea, cei doi au decis să îngroape securea războiului și să încerce să repare relația pentru binele fiicei lor. Oana Roman speră că amândoi vor putea să uite trecutul tumultuos și să își construiască o relație bazată pe sprijin reciproc, în calitate de părinți.

În podcastul lui Jorge, Oana Roman a mărturisit că își dorește să înceapă o nouă etapă în relația cu Marius Elisei. Deși l-a iertat deja pe tatăl fiicei sale, Oana consideră că este nevoie de un nou început pentru a vedea în ce direcție se îndreaptă relația cu Marius Elisei.

Citește și:

„Eu îmi doresc foarte mult să încercăm să putem fiecare să uităm și să trecem peste niște chestii. Încă nu s-a ajuns în punctul în care să se poată lăsa în urmă definitiv anumite lucruri. Asta e, de fapt, dorința mea cea mai mare, dacă s-ar putea ajunge… în ciuda faptului că eu sunt un om extrem de vocal și de extrovertit, eu sunt un om care nu iubește discuțiile, nu îmi place cearta, nu îmi plac reproșurile absolut deloc, numai că, fiind Berbec, în momentul în care mă provoci, foarte greu mă pot abține”, a spus Oana Roman.

Cu toate că au existat conflicte și reproșuri între cei doi în trecut, Oana afirmă că este dispusă să uite părțile dureroase și să se concentreze pe viitor. Deși este o persoană vocală și expresivă, vedeta a declarat că nu își dorește certuri și încearcă să evite discuțiile conflictuale.

Citește și:

„La câte înjurături mi-am luat de la toată lumea, eu nu am răspuns niciodată, nu am intrat în certuri și în discuții cu nimeni. Acasă, dacă mă calci pe coadă prea des nu prea mai tac.(…) Eu sunt un om care iartă și încerc să uit părțile rele. Eu chiar sunt împăcată acum. În fața lui Dumnezeu sunt extrem de împăcată cu tot. Relele și greșelile eu mi le-am asumat.(…) O relație în care încercăm să lăsăm deoparte aduceri aminte, reproșuri, asta înseamnă înapoi la zero”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman a fost întrebată de către Jorge dacă încă îl iubește pe Marius Elisei. Vedeta a răspuns afirmativ, menționând că îl va iubi întotdeauna pentru că este tatăl copilului ei și că îl respectă. Deși au existat momente tensionate și cuvinte dure în presă după anunțul despărțirii, Oana a afirmat că are sentimente frumoase față de Marius Elisei, întrucât au petrecut zece ani împreună și au o fiică minunată, pe care și-au dorit-o enorm.

Citește și:

„O să-l iubesc toată viața pentru că este tatăl copilului meu și am să-l iubesc, și am să-l respect toată viața”, a mai declarat Oana Roman la podcastul „Vorba lu Jorge”.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.