Setari Cookie-uri

Crowne Plaza, de 25 ani în România

Încă de la deschidere, hotelul Crowne Plaza Bucharest a fost un punct de referință pentru oaspeții săi. De-a lungul anilor, a devenit un nume emblematic în peisajul hotelier din București, fiind recunoscut pentru serviciile de calitate și atenția la detalii. Hotelul a reușit să atragă oaspeți din întreaga lume: oameni de afaceri, turiști și personalități din diverse domenii, remarcându-se ca o destinație perfectă pentru evenimente, atât private cât și corporate.

„Fideli sloganului ANA Hotels „Calitatea este viitorul nostru”, în toţi aceşti ani am continuat să îmbunătăţim calitatea serviciilor noastre, pentru a oferi oaspeţilor hotelului perfecţiunea confortului. În prezent, Crowne Plaza Bucharest este o locaţie pe cât de elegantă, pe atât de prietenoasă cu mediul. Suntem încântați să anunțăm cu această ocazie finalizarea cu succes a proiectului de instalare a unui set de panouri fotovoltaice care generează 300 KWP instalați. Acest proiect reprezintă primul nostru pas în direcția asigurării unei surse de energie „verde”, care să satisfacă integral necesitățile hotelului nostru.” a declarat George Copos, proprietarul ANA Hotels.

Crowne Plaza Bucharest este operat, în baza unui contract de franciză, de către prestigiosul lanț hotelier internațional InterContinental Hotels Group devenind, acum 25 ani, una dintre primele locații din țară care operau sub un brand internațional.

Citește și:

„Această aniversare reprezintă o ocazie pentru a le mulțumi oaspeților noștri pentru încredere și loialitate. Suntem mândri de reputația noastră și vom continua să oferim experiențe rafinate și în următorii ani. Hotelul acordă o atenție deosebită clienților care l-au consacrat pe piața destinațiilor preferate pentru organizarea de congrese, conferințe și evenimente în săli, pe terase sau în grădina hotelului. Echipa Crowne Plaza Bucharest își reafirmă angajamentul de a continua să dezvolte și să adopte soluții sustenabile în domeniul protejării mediului.” a declarat Dan Volentir, Director General Crowne Plaza Bucharest.

Cu aceeași ocazie, s-a redeschis terasa Pine Garden Café, un loc ideal pentru evenimente sau pentru a petrece momente plăcute alături de familie și prieteni, degustând dintr-o gamă variată de băuturi și de preparate culinare savuroase, inspirate din bucătăria mediteraneană. Ceea ce face terasa Pine Garden Café atât de specială este amplasarea sa într-un parc pitoresc, de 7.000 mp, care te face să te simți ca în vacanță, departe de agitația orașului.

Citește și:

  Pentru mai multe informații despre Crowne Plaza Bucharest și serviciile sale, vă rugăm să accesați www.crowneplaza.ro sau ne puteți urmări pe LinkedIn, Facebook și Instagram.


  Kudika
  28 Iunie 2023
  Echipa Kudika
  Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
  Ti-a placut acest articol?

  Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


  Ce îi determină pe bărbați să joace în cazinourile online mai des decât femeile?

  La nivel mondial, 1.6 miliarde de persoane se relaxează în mod frecvent pe platformele digitale și în facilitățile terestre care oferă jocuri de noroc, iar 4.2... Kudika


  Starea lui Florin Piersic: Ultimele informații despre sănătatea artistului

  Florin Piersic, marele actor român în vârstă de 88 de ani, se află în continuare în proces de recuperare după operațiile complexe prin care a trecut în... Kudika

  Un alt nume MARE și-a anunțat retragerea de la un festival românesc. Despre ce artist cunoscut e vorba?

  Trupa Queens of the Stone Age nu va mai participa la ediția din acest an a festivalului Electric Castle, după ce și-a anulat turneul european. Anunțul a fost făcut de către organizatori în... Kudika


  180.000 de festivalieri la cea de-a patra ediție SAGA

  Pe durata celor trei zile, festivalieri au sărbătorit pe beat-uri techno, house, trap sau mixuri de pop, dance și R&B.

  Rita Ora, Armin van Buuren,... Kudika


  Irina Columbeanu devine virală pe TikTok prin prezentarea de ținute elegante și genți de lux

  Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu ține legătura cu comunitatea sa virtuală prin intermediul diverselor postări și videoclipuri.

  La mijlocul lunii iunie, Irina s-a... Kudika

  De ce și-a anulat Nicki Minaj concertul în România?

  Artista a explicat că echipa sa de securitate a sfătuit-o să nu călătorească în România din cauza protestelor anunțate.

  „Din motive de îngrijorare pentru... Kudika