Setari Cookie-uri

Crowne Plaza, de 25 ani în România

Încă de la deschidere, hotelul Crowne Plaza Bucharest a fost un punct de referință pentru oaspeții săi. De-a lungul anilor, a devenit un nume emblematic în peisajul hotelier din București, fiind recunoscut pentru serviciile de calitate și atenția la detalii. Hotelul a reușit să atragă oaspeți din întreaga lume: oameni de afaceri, turiști și personalități din diverse domenii, remarcându-se ca o destinație perfectă pentru evenimente, atât private cât și corporate.

„Fideli sloganului ANA Hotels „Calitatea este viitorul nostru”, în toţi aceşti ani am continuat să îmbunătăţim calitatea serviciilor noastre, pentru a oferi oaspeţilor hotelului perfecţiunea confortului. În prezent, Crowne Plaza Bucharest este o locaţie pe cât de elegantă, pe atât de prietenoasă cu mediul. Suntem încântați să anunțăm cu această ocazie finalizarea cu succes a proiectului de instalare a unui set de panouri fotovoltaice care generează 300 KWP instalați. Acest proiect reprezintă primul nostru pas în direcția asigurării unei surse de energie „verde”, care să satisfacă integral necesitățile hotelului nostru.” a declarat George Copos, proprietarul ANA Hotels.

Crowne Plaza Bucharest este operat, în baza unui contract de franciză, de către prestigiosul lanț hotelier internațional InterContinental Hotels Group devenind, acum 25 ani, una dintre primele locații din țară care operau sub un brand internațional.

Citește și:

„Această aniversare reprezintă o ocazie pentru a le mulțumi oaspeților noștri pentru încredere și loialitate. Suntem mândri de reputația noastră și vom continua să oferim experiențe rafinate și în următorii ani. Hotelul acordă o atenție deosebită clienților care l-au consacrat pe piața destinațiilor preferate pentru organizarea de congrese, conferințe și evenimente în săli, pe terase sau în grădina hotelului. Echipa Crowne Plaza Bucharest își reafirmă angajamentul de a continua să dezvolte și să adopte soluții sustenabile în domeniul protejării mediului.” a declarat Dan Volentir, Director General Crowne Plaza Bucharest.

Cu aceeași ocazie, s-a redeschis terasa Pine Garden Café, un loc ideal pentru evenimente sau pentru a petrece momente plăcute alături de familie și prieteni, degustând dintr-o gamă variată de băuturi și de preparate culinare savuroase, inspirate din bucătăria mediteraneană. Ceea ce face terasa Pine Garden Café atât de specială este amplasarea sa într-un parc pitoresc, de 7.000 mp, care te face să te simți ca în vacanță, departe de agitația orașului.

Pentru mai multe informații despre Crowne Plaza Bucharest și serviciile sale, vă rugăm să accesați www.crowneplaza.ro sau ne puteți urmări pe LinkedIn, Facebook și Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.