Setari Cookie-uri

Raluca Bădulescu, dezvăluiri interesante despre tatăl ei. Ce sfat le-a dat celor care vor o relație sănătoasă?

Raluca Bădulescu a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul interesante despre părinții ei, dar mai ales despre tatăl ei, cel care a adus muzica în viața sa. Mai apoi, a dorit să le dea un sfat și oamenilor care își doresc să fie într-o relație sănăoasă. Iată ce a povestit.

Raluca Bădulescu a acceptat invitația Alexandrei Ungureanu a merge în emisiunea online pe care o moderează. În cadrul acesteia, cele două vedete au purtat o discuție extrem de interesantă, dar au și cântat și au vorbit despre muzică. Încă de la început, jurata de la „Bravo, ai stil!” a recunoscut că dragostea pentru muzică mai ales pentru cea rock o are datorită tatălui ei, încă de pe vremea când era doar un copil.

La momentul acela, nu exista internet, ci doar casetele și discurile de vinil cu muzică rock pe care le avea părintele ei și pe care nu avea voie să le atingă în absența lui. Ei bine. acela a fost primul ei contact cu muzica și a început să prindă drag de Queen, a căror melodii le ascultă și în ziua de astăzi, doar că este mult mai ușor decât era acum aproximativ 40 de ani. Îi este recunoscătoare pentru lucrul acesta. Despre mama ei a zis că iubea opera, doar că de ea nu s-a lipit deloc acest gen muzical.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.