Setari Cookie-uri

Georgiana Lobonț a ales nașa pentru cel de-al treilea copil! Cine este artista care a acceptat cu inima dechisă?

Georgiana Lobonț a ales nașii de botez pentru cel de-al treilea copil al său. Ea a ales o bună prietenă de-a sa, o artistă mult iubită, de care o leagă o prietenie strânsă.

Georgiana Lobonț este în culmea fericirii! Vedeta așteaptă cel de-al treilea copil al său și se pregătește să se mute la casă nouă. În așteptarea minunii din viața sa, artista de muzică de petrecere și soțul ei au ales nașii bebelușului din pântec.

Artista a întrebat-o pe buna ei prietenă, Cristina Spătar, dacă își dorește să fie părinte spiritual pentru bebelușul pe care îl va aduce pe lume la începutul anului viitor. Emoționată, Cristina Spătar a acceptat imediat, iar cele două artiste și soții lor au ieșit împreună la un local de lux, pentru a sărbători fericitul eveniment.

„Alături de oameni dragi sufletului nostru, atât de curați sufletește… și de viitorul nostru finuț. Vă mulțumim dragii noștri, că ați ales să fim nașii îngerașului ce are să vină în familia noastră”, a scris cântăreața pe social media.

Citește și:

Chiar dacă a ales deja nașii pentru bebeluș, Georgiana Lobonț nu știe dacă va avea băiețel sau fetiță. Ea și-a anunțat următitorii de pe Instagram cu privire la sarcina sa printr-un video, atunci când le-a arătat și testul de sarcină. Pentru că nu a mai avut răbdare, artista de muzică de petrecere a făcut testul de sarcină într-un lan de porumb.

„Nu știu dacă e bine să fac chestia asta, dar nu-mi vine să cred! Ce arată aici?! Două liniuțe! V-am spus că o să fiți primii care o să aflați atunci când o să rămân însărcinată. Și așa se pare. Tremură toată carnea pe mine. Nu-mi vine să cred că sunt gravidă! Vai de capul meu, o să mai avem un copil! Nu îmi vine să cred! Mi-a întârziat menstruația și am zis că mai aștept câteva zile. Ne-am oprit pe drum, în mălai (n.r. – lan de porumb) l-am făcut. Sunt foarte fericită”, a afirmat Georgiana, care mai are o fetiță, Irina Maria, în vârstă de 3 ani, și un băiețel, Eduard Nicholoas, în vârstă de 4 ani.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.