Setari Cookie-uri

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors din America Express. Primele declarații: A fost o experiență mixtă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors din America Express recent și deja au dat primele declarații despre experiența de care au avut parte în cadrul emisiunii de la Antena 1. Iată ce au povestit cei doi soți!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează una dintre echipele care au acceptat provocarea de face parte din următorul sezon al emisiunii America Express care s-a filmat vara aceasta. Gurile rele au zis că ei ar fi fost primii eliminați din concurs, dar nu este nimic sigur, cert este că sunt în țară, că au mers la câteva evenimente împreună și că sunt foarte activi pe rețele sociale, unde primesc foarte multe întrebări din partea fanilor.

Înainte de a pleca în aventura vieții lor, multe dintre persoanele care îi urmăresc au zis că acesta va fi cu adevărat un test al relației pentru cei doi soți și tocmai de aceea unii sunt curioși să vadă cum s-au descurcat în timpul probelor sau dacă au existat discuții aprinse între cei doi. Rămâne de văzut ce s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru emisiunea de la Antena 1, dar cert este că au avut parte, după cum chiar ei au recunoscut, de experiență mixtă de care s-au bucurat din plin și care i-a pus la multe încercări.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.