Setari Cookie-uri

George Burcea, mesaj emoționant după separarea de Viviana Sposub: Lasă să te doară...

George Burcea a publicat un mesaj care a stârnit curiozitatea fanilor, în contextul separării de Viviana Sposub.

George Burcea a transmis un mesaj urmăritorilor săi, care i-a pus pe gânduri. În contextul separării sale recente de Viviana Sposub, mesajul a captat atenția fanilor și a dat naștere la speculații și interpretări diverse.

"Lasă să te doară, până când nu mai doare", a scris actorul pe social media.

George Burcea și Viviana Sposub au împărțit momente frumoase și au trecut prin numeroase experiențe împreună. Căsătoria lui George Burcea cu Andreea Bălan și relația sa tumultuoasă cu fosta soție au fost în centrul atenției publicului, iar Viviana Sposub a fost alături de el și l-a sprijinit constant.

Despărțirea lor a venit ca o surpriză pentru urmăritorii celor doi, întrucât cuplul părea bine închegat, cu multe planuri de viitor. Viviana Sposub a confirmat zvonurile despre separare prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram.

Citește și:

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”,a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Cuplul s-a format în urma participării lor la emisiunea "Ferma", difuzată de PRO TV. George Burcea, trecând prin procesul de divorț a găsit în Viviana Sposub un sprijin solid și o prietenă apropiată. Au împărtășit momente de bucurie și dificultăți și au plecat împreună în America, acolo unde Burcea a fost prezent la premiera serialului Wednesday.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.