Setari Cookie-uri

Dorința lui Dorian Popa, la împlinirea vârstei de 35 de ani: Să se roage toți românii care au drag de mine

Dorian Popa a împlinit recent 35 de ani și le-a împărtășit fanilor care este cea mai arzătoare dorință a sa.

Dorian Popa a sărbătorit împlinirea a 35 de ani pe 7 august și a împărtășit cu fanii săi momentele speciale ale zilei sale de naștere. Printr-o postare pe contul său de Instagram, el a dezvăluit cum și-a început ziua și ce planuri are pentru anul care urmează.

„Bă, băiatule! 35 de ani, 35 de ani, dar m-am trezit în cap numai cu pavlova aia de la Ionuț de aseară! Doamne, ce gust, măi, băiatule! Deci la un moment dat mâncam cu lingura direct, din aia de tort! Așa ceva! Acum începem ziua, ne-am super odihnit, avem o săptămână plină cu surprize, o să vedeți pe youtube! Și revin și cu cadourile! O să vedeți cât de bine mă cunosc, mă, ai mei!”, a spus Dorian Popa de ziua lui, pe contul de Instagram, potrivit Wowbiz.

Într-un interviu recent, Dorian Popa a discutat despre cum se simte la vârsta de 35 de ani și despre planurile sale de viitor. A subliniat că viața devine mai frumoasă dacă muncești pentru obiectivele tale și îți urmezi visurile.

Citește și:

„Cum să fie viața la 35 de ani? Mai frumoasă că niciodată pentru că dacă muncești și alergi pentru ce îți dorești, de la un an la altul viață e și mai frumoasă! Sperăm să ne țină și carcasa, asta e ce mai contează pe lângă frumusețea vieții dar asta decide Doamne-Doamne!”, a spus Dorian Popa pentru ciao.ro

Mai mult, el a devăluit că își dorește ca românii să se roage pentru el și, cu puțin noroc, să își schimbe mașina.

„Ce cadou îmi fac de ziua mea? Să se roage toți românii care au drag de mine să-mi prind eu terenul pe care-l vreau! [...] Următoarea mașină, dacă ne ajută Doamne-Doamne și lucrurile merg cum trebuie, va veni pe 1 iunie 2024, așa cum am promis că o să vină toate mașinile din viața mea, de Ziua Copilului”, a mai spus cântărețul, în cadrul interviului pentru sursa citată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.