Setari Cookie-uri

Viviana Sposub, alături de un bărbat misterios după despărțirea de George Burcea. Cine este noul pretentend la inima Vivianei?

Nici nu s-a despărțit bine de George Burcea că Viviana Sposub pare că iubește din nou! Fosta asistentă tv s-a afișat alături de un bărbat misterios, iar zâmbetul de pe chipul ei spune multe!

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după trei ani de relație, iar vestea a venit ca un șoc pentru fanii lor, mai ales că cei doi păreau un cuplu solid, care împărtășeau multe planuri de viitor.

Povestea lor de dragoste a început să prindă contur în timpul filmărilor pentru emisiunea "Ferma", iar relația lor a crescut în fața ochilor publicului. Cu toate acestea, la întoarcerea lor din Statele Unite ale Americii, unde au petrecut câteva luni, lucrurile s-au schimbat radical.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit că Viviana Sposub a fost cea care a decis să pună punct relației, invocând faptul că sentimentele sale pentru George Burcea s-au consumat. Cei doi păreau a fi pe aceeași lungime de undă, însă speculațiile cu privire la separare au devenit evidente în ultima perioadă. Mai mult, au început să apară zvonuri cu privire la un nou potențial iubit în viața fostei asistente tv.

Citește și:

După despărțire, Viviana Sposub a surprins pe toată lumea postând pe Instagram o fotografie în care apare alături de Saint Levant, un cântăreț palestinian în vârstă de 22 de ani, născut în Ierusalim și stabilit în California. Numele real al artistului este Marwan Abdelhamid, iar prezența lui în viața Vivienei a dat naștere unor speculații cu privire la o posibilă relație romantică.

Cu toate că mulți au interpretat această fotografie ca pe o confirmare a unei noi relații, Viviana nu a făcut încă nicio declarație oficială cu privire la acest subiect. În ciuda acestor speculații, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" a ales să mențină discreția în ceea ce privește viața ei personală.

George Burcea, pe de altă parte, pare să fi fost luat pe nepregătite de decizia Vivienei. Potrivit unor apropiați ai actorului, acesta spera la o împăcare și a fost șocat de faptul că sentimentele Vivianei s-au schimbat atât de drastic într-un interval scurt de timp. Mai mult, se pare că George Burcea a căutat să discute atât cu mama Vivienei, cât și cu sora acesteia, însă fără succes.

Citește și:

„I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau și în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat că ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, și atunci pe diferite subiecte, nu despre ei. George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp“, a mărturisit un apropiat al cuplului, pentru cancan.ro.

Citește și:

Despărțirea lor a fost confirmată de Viviana Sposub într-un mesaj postat pe Instagram, în care a menționat că viața aduce întotdeauna surprize și că, deși nu mai formează un cuplu, ea și actorul rămân recunoscători pentru tot ce au trăit împreună.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.