Setari Cookie-uri

Alina Sorescu, victorie în instanță: programul de vizită stabilit inițial a fost suspendat pentru cele două fiice

Alina Sorescu a luptat mult pentru echilibrul micuțelor sale, după ce instanța a decis ca fiicele sale să petreacă alternativ o săptămână la ea și una la tatăl lor. Acum, artista a primit vestea cea care, care a bucurat-o enorm!

Alina Sorescu a primit o veste importantă din partea instanței de judecată, veste ce o aștepta de mult timp. Artista a împărtășit cu internauții bucuria sa. pe rețelele sociale.

În data de 18 martie, instanța de judecată a impus un program de vizită în sistemul "o săptămână cu mamă, o săptămână cu tată". Decizia a venit după o perioadă de neclarități și tensiuni în familia Alina Sorescu - Alex Ciucu. Această abordare a creat multe controverse și dezechilibre, însă astăzi se anunță o schimbare semnificativă în această privință.

"Vreau să vă anunț că instanța de judecată - Curtea de Apel București - a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl", a explicat Alina Sorescu într-o postare pe rețelele de socializare.

Citește și:

Această decizie vine în urma unei perioade dificile pentru Alina Sorescu, care a trebuit să lupte pentru drepturile și bunăstarea fetițelor sale. În postarea sa, ea a subliniat că este important să se înțeleagă că acest proces nu a avut legătură cu partea de custodie, deoarece domiciliul fetițelor a rămas la mamă și s-a păstrat exercitarea în comun a autorității părintești.

"Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate", a adăugat Alina Sorescu.

Artista a împărtășit, de asemenea, convingerea că și situațiile în care părinții nu mai formează un cuplu, copiii au nevoie de afecțiune, stabilitate și iubire din partea mamei și a tatălui. Ea le-a mulțumit susținătorilor săi și avocatei sale pentru sprijinul acordat în această perioadă dificilă.

Citește și:

„Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele Nicoleta Popescu pentru profesionalism și implicarea enormă”, a încheiat Alina Sorescu.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.