Setari Cookie-uri

Librex.ro sărbătorește 13 ani de excelență literară și realizează topul celor mai bine vândute cărți!

Librex.ro, una dintre librăriile online favorite ale românilor, aniversează 13 ani de la lansare printr-o campanie specială pentru tot iubitorii de carte! Librex cultivă dragostea pentru cărți și oferă cititorilor mii de titluri din toate categoriile, nelipsind, desigur, cele mai bune noutăți și mii de bestsellere.

Pentru a sărbători cei 13 ani, timp de o săptămână, Librex oferă o mulțime de reduceri, promoții, cadouri și multe surprize la orice comandă!

În cei 13 ani de la lansare, Librex.ro a vândut 3 milioane de cărți și a publicat peste 200 de titluri proprii, sub editura Librex Publishing, dintre care mai mult de 100 în ultimul an și jumătate.

13 cele mai vândute cărți de la începutul anului pe Librex.ro

  1. Meditații, Marcus Aurelius
  2. Când corpul spune NU, Gabor Maté
  3. Pachetul Jocul vieții și cum să-l joci, de Florence Scovel Shinn
  4. Tată bogat, tată sărac, de Robert Kiyosaki
  5. Cartea lui Enoh, R.H. Charles
  6. Povestea vieții mele, Maria, Regina României
  7. Omul devine ceea ce gândește, James Allen
  8. Rezervă, Prințul Harry
  9. Cele cinci limbaje ale iubirii, de Gary Chapman
  10. Mitul Normalității, Gabor Maté
  11. Harry și Meghan: Drumul spre libertate
  12. Atomic Habits, James Clear
  13. Copilul de la Auschwitz, de Lily Graham

TOP 5 cele mai bine vândute cărți ale editurii Librex Publishing:

Citește și:
  1. Meditații, Marcus Aurelius
  2. Pachetul Jocul vieții și cum să-l joci, de Florence Scovel Shinn
  3. Cartea lui Enoh, R.H. Charles
  4. Povestea vieții mele, Maria, Regina României
  5. Omul devine ceea ce gândește, James Allen

Noi preferințe literare pentru cititorii din România

În mai bine de o decadă de existență, am asistat la numeroase schimbări în ceea ce privește preferințele cititorilor, modul în care își aleg cărțile, timpul și bugetul pe care le alocă cititului.

Dacă în primii ani de existență vindeam preponderent beletristică, acum balanța înclină definitoriu către dezvoltare personală și spirituală. O creștere accelerată au avut-o și cărțile young adult, trend care se menține ascendent, în special datorită ofertei bogate de titluri.” – Ionuț Radu, fondator Librex.

Citește și:

Când vine vorba de alegerea cărților, din ce în ce mai mulți oameni se inspiră de pe rețelele sociale, de la influenceri sau din comunitățile și cluburile de carte online. Un alt rol, îl joacă, desigur, și reclamele afișate, care se bazează pe preferințele și istoricul de navigare al cititorilor pentru a le sugera alte produse ce le-ar putea plăcea.

Valoarea coșului de cumpărături crește ușor de la an la an și este influențată nu doar de creșterea prețurilor în general, dar și de faptul că ofertele pentru pachetele de carti sunt, în general, mai bune decât pentru aceleași volume cumpărate separat.

O renaștere stoică în era digitală

Într-o eră dominată de social media, ar putea fi o surpriză faptul că o filosofie antică precum stoicismul se bucură de o renaștere. Cu toate acestea, tendința este de necontestat - Instagram, TikTok și diverse platforme online sunt pline de videoclipuri, citate și discuții despre stoicism, iar „Meditații”, o colecție de scrieri personale ale împăratului roman Marcus Aurelius, este una dintre pietrele de temelie ale acestei mișcări. Această capodoperă atemporală oferă perspective profunde despre reziliență, pace interioară și viață etică. În timp ce cititorii se luptă cu provocările lumii moderne, înțelepciunea lui Marcus Aurelius rezonează mai mult ca niciodată.

Citește și:

Librex.ro te invită să descoperi înțelepciunea stoicismului prin „Meditații”. Alătură-te conversației, descoperă relevanța de durată a învățăturilor lui Marcus Aurelius și găsește alinare și îndrumare într-o lume în continuă schimbare!

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.