Setari Cookie-uri

Primele declarații ale lui Al Di Meola, după infarctul suferit pe scena de la Arenele Romane

Al Di Meola promite să revină pe scenă în ciuda infarctului suferit la Arenele Romane. Primele declarații ale artistului.

Artistul Al Di Meola, în vârstă de 68 de ani, a trecut printr-un moment dramatic în timpul unui concert susținut la Arenele Romane, unde a suferit un infarct. Evenimentul tragic a avut loc în după-amiaza zilei de 27 septembrie, când artistul se afla pe scenă în fața publicului său..

În urma incidentului, Di Meola a fost transportat de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni din București, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. Cu toate acestea, în ciuda momentelor dificile prin care trece, celebrul cântăreț de jazz a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în care a ținut să își exprime recunoștința pentru sprijinul primit și să ofere detalii despre starea sa de sănătate.

În mesajul postat pe pagina sa oficială de Facebook, Al Di Meola a dezvăluit că a fost supus unei intervenții medicale în timpul căreia i-au fost montate patru stenturi.

Citește și:

„Am vrut să-mi exprim în câteva clipe recunoştinţa mea cea mai profundă pentru incredibila avalanşă de mesaje de afecţiune şi susţinere pe care le-am primit în ultimele 24 de ore. Din nefericire, mă confrunt cu o situaţie medicală care necesită o perioadă de pauză de la concerte şi turnee. Vreau să vă asigur că primesc cele mai bune îngrijiri posibile şi că sunt pe deplin determinat să mă recuperez complet”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook a artistului.

Artistul a mai al mi subliniat importanța sprijinului primit și a recunoscut că acesta este un factor esențial în procesul său de recuperare.

„Muzica a fost întotdeauna o sursă de vindecare şi de putere pentru mine şi abia aştept să mă întorc pe scenă, să împărtăşesc muzica mea cu voi toţi. Energia şi conexiunea pe care le simt atunci când cânt sunt cu adevărat speciale şi am simţit întotdeauna că pot spune lucruri de-a lungul anilor prin muzica mea mai mult decât pot exprima cuvintele.

Citește și:

Plănuiesc să mă întorc în 2024 şi deja abia aştept să facem din nou muzică împreună. Sprijinul vostru constant înseamnă foarte mult pentru mine şi este o forţă determinantă în parcursul meu spre recuperare.

Vă rog să rămâneţi cu noi pentru actualizări şi promit să vă ţin la curent cu progresele mele. Între timp, păstraţi muzica vie şi ne vedem cu toţii în curând. Cu mulţumiri şi aprecieri din inimă, Al Di Meola”, se arată în mesajul notat de Al Di Meola, pe Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.