Setari Cookie-uri

Ramona Olaru iubește din nou!Cerința pe care trebuie să o îndeplinească iubitul: să am o bază în bărbatul de lângă mine...

După o relație zbuciumată cu Cătălin Cazacu, Ramona Olaru a mai acordat o șansă iubirii. Asistenta tv a vorbit despre noul bărbat din viața ei, dar și ce așteptări are de la partenerul de viață.

Ramona Olaru și-a găsit din nou dragostea după despărțirea tumultuoasă de Cătălin Cazacu. Ea a dezvăluit că este extrem de fericită alături de noul ei iubit și că este convinsă că trăiește o poveste de dragoste la prima vedere.

Despre relația sa actuală, Ramona a mărturisit că ea și noul partener de viață s-au simțit atrași unul de celălalt din primele clipe și că energia și prezența partenerului ei au fost ceea ce a cucerit-o.

„Mă simt extraordinar de bine și extraordinar de fericită, sper să dureze cât mai mult starea asta, sunt îndrăgostită. A fost dragoste la prima vedere, nu cred că am mai experimentat asta până acum. E prima dată când am simțiți în primele minute că mă îndrăgostesc de cineva și să se și lege ceva cu persoana respectivă”, a declarat Ramona Olaru, în urmă cu puțin timp, în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Citește și:

Cu toate acestea, Ramona Olaru a subliniat și importanța situației financiare a partenerului ei. Ea a explicat că, deși nu caută să primească bani de la el, este esențial să aibă încredere în stabilitatea financiară a bărbatului de lângă ea.

„Foarte importantă, mult spus să îmi dea mie. Dar în cazul în care rămân fără sau nu aș mai produce, să am o bază în bărbatul de lângă mine”, a mai spus vedeta.

În ceea ce privește despărțirea sa tumultuoasă de Cătălin Cazacu, Ramona Olaru a mărturisit că a fost o experiență dificilă și a dezvăluit că relația lor a fost marcată de multe probleme și tensiuni. Cu toate acestea, ea nu mai vrea să vorbească despre trecut și își dorește să-și concentreze atenția pe relația sa actuală, care i-a adus fericire și împlinire.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.