Setari Cookie-uri

Vlad Gherman și Oana MOșneagu au ales locația pentru nuntă! Când își vor uni destinele cei doi îndrăgostiți?

Vlad Gherman a reușit să iubească din nou, după desparțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul se pregătește acum de nuntă, iar el și Oana Moșneagu au ales locația pentru ziua cea mare.

Vlad Gherman i-a surprins pe mulți dintre fanii săi cu anunțul legat de data și locația nunții cu Oana Moșneagu. Această decizie a pus capăt speculațiilor și speranțelor unor fani care păstrau în continuare speranța unei împăcări cu actrița Cristina Ciobănașu, cu care Vlad a avut o relație timp de mai bine de zece ani.

Oana Moșneagu, care este cu doi ani mai în vârstă decât el, a primit inelul de logodnă chiar în timpul unei piese de teatru în care amândoi jucau. Anunțul oficial al căsătoriei lor a fost primit cu bucurie de fani, iar nunta este programată pentru luna iunie a anului 2024.

"It’s a match! Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm. (...) La anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024.", au scris cei do îndrăgostiți, pe rețelele sociale.

Citește și:

Nunta celor doi actori este programată să aibă loc la același loc unde Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele în luna mai a anului 2023, pe malul lacului Snagov.

Despărțirea lui Vlad Gherman de Cristina Ciobănașu a fost unul dintre evenimentele cele mai discutate în lumea showbiz-ului românesc, mai ales că cei doi formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Relația lor a început încă de la o vârstă fragedă, și a fost marcată de multe momente frumoase, inclusiv colaborarea în serialul "Lala Band."

Cu toate acestea, despărțirea a fost inevitabilă, iar cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Cu trecerea timpului, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au comunicat public faptul că vor rămâne prieteni, indiferent de circumstanțe.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.