Setari Cookie-uri

Rona Hartner a învins, din nou, cancerul! Medicii i-au găsit medicamentul minune!

Rona Hartner este o învingătoare, asta pentru că a reușit să învingă cancerul în stadiul patru, pentru a doua oară!

Rona Hartner a împărtășit o veste extraordinară cu fanii ei: a învins cancerul pentru a doua oară într-un timp relativ scurt. În luna iulie a acestui an, Rona Hartner a primit diagnosticul de cancer la plămâni, cu metastaze la creier. Cu toate acestea, acum susține că s-a vindecat, datorită unui medicament care a avut un efect miraculos asupra ei.

Potrivit artistei, medicamentele tradiționale nu erau eficiente în cazul său, dar medicii au găsit un medicament special care a funcționat. Cu ajutorul acestuia și, după doar două săptămâni de tratament, Rona Hartner afirmă că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit considerabil. Medicii au decis să continue tratamentul timp de două luni pentru a fi siguri că cancerul nu reapare.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

Citește și:

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit”, a povestit Rona Hartner pentru Fanatik.ro.

Rona Hartner menționează că va trebui să ia o pastilă pentru tot restul vieții pentru a preveni recurența cancerului. Ea descrie acest medicament ca fiind un "polițist mic" în corpul ei, care va încerca să prevină orice apariție a cancerului.

Artista recunoaște că a fost o perioadă dificilă și că primii medici pe care i-a consultat nu-i dădeau nicio șansă. Cu toate acestea, o mutație specifică pe care o are a făcut posibil ca medicamentul să funcționeze în cazul ei.

Citește și:

”Primii oncologi care m-au văzut au zis că n-au niciun tratament și că să-mi fac toate cele pentru o plecare în pace.

N-au avut săracii ce să îmi facă și a venit șefa de secție și a zis că se ocupă ea. A găsit, într-adevăr, un tratament. A trimis analizele mele în America, pentru că a observat o mutație în cancer. Medicamentul pe care l-am primit nu era neapărat pentru plămâni, ci mai degrabă pentru cancerul de piele. Mutația asta făcea parte din posibilitățile ca celula să se înțeleagă cu medicamentul”, a explicat vedeta, care s-a tratat la un spital de stat din Franța.

În timpul tratamentului, Rona Hartner a primit sprijin din partea familiei și a prietenilor, iar acum se bucură de o stare de sănătate mult îmbunătățită și este profund recunoscătoare pentru reușita în lupta sa împotriva cancerului.

Citește și:

„Am primit mesaje, dar să știi că a fost și multă lume perplexă. Fanfara mea din Franța, band-ul meu din Franța, toți au fost cu mine, m-au ajutat. Mama a venit din Canada, sora mea, fratele meu au venit și au stat cu mine cât au putut. Mama e în continuare la mine.

Ea a văzut toată evoluția, a văzut cum pierdeam putere, cădeam lată și apoi m-am ridicat în picioare. N-a înțeles nimic după două săptămâni când m-a văzut vie. Fata mi-a fost aproape. M-a sunat Connect-R, m-a sunat Jo, cântăreața, scumpa de ea. M-a sunat foarte mult Ozana Barabancea. Au fost mulți colegi de breaslă foarte șocați”, a adăugat Rona Hartner.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.