Setari Cookie-uri

Alexandru Papadopol a sunat-o pe Ioana Ginghină să îi ureze Casa de piatră. Actrița, fericită după divorțul de Papadopol!

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină nu credea că va mai iubi prea curând. Cu toate acestea, Cristi Pitulice i-a arătat din nou actriței ce înseamnă dragostea adevărată, iar după 3 ani de relație, cei doi și-au unit destinele.

Ioana Ginghină și-a refăcut viața și și-a unit destinul cu Cristi Pitulice după o relație de mai bine de trei ani. Actrița, care a trecut printr-un divorț de Alexandru Papadopol și cu care are o fiică pe nume Ruxi, și-a găsit fericirea în brațele noului său soț. Însă, ce se întâmplă în spatele ușilor închise în relația lor cu fostul soț, Alexandru Papadopol?

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au spus Da, în cadrul unei ceremonii intime. Cu toate că, la început, relația dintre Ioana și Alexandru Papadopol a fost tensionată după despărțirea lor, lucrurile s-au mai așezat de-a lungul timpului, iar cei doi părinți au reușit să comunice de dragul copilului pe care îl au împreună.

Citește și:

Într-un interviu acordat pentru unica.ro, Ioana Ginghină a dezvăluit că fostul ei soț, Alexandru Papadopol, a sunat-o după ce a aflat de noul ei mariaj.

"Suntem doar părinți, și nu zic, Doamne ferește, că ne urâm, dar nu avem o relație în care să ne congratulăm foarte tare. Atunci m-a sunat să îmi zică casă de piatră, dar după asta a fost: «Auzi, și eu când să o mai iau pe Rux». Adică a fost printre altele," a declarat actrița.

Ioana Ginghină este acum extrem de fericită alături de noul ei soț, Cristi Pitulice. Actrița a mărturisit că a fost reticentă în a crede din nou în iubire, dar Cristi a reușit să-i arate ce înseamnă dragostea și respectul.

"Eu de asta l-am luat, că mă alintă oricând. Micul dejun nu mi-l pregătește, doar dacă cer, că eu am niște diete în care e greu să pregătești micul dejun, dar îmi face cafeaua. Și ce face dintotdeauna, se trezește mai devreme și când mă aude coborând vine în capul scărilor și mă așteaptă. Întotdeauna îl găsesc, când mă trezesc dimineața, în capul scărilor. E un bărbat adevărat, se găsesc mai greu în ziua de azi, care să știe să facă și chestii prin curte, să repare și o centrală, că de asta s-a mai rănit la mână. E un bărbat adevărat, eu nu am mai întâlnit până acum, credeam că sunt pe cale de dispariție. Să știți că mai sunt.", a mărturisit actrița.

Citește și:

Cu toate că au amânat luna de miere, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice planifică să plece într-o vacanță în Thailanda în luna ianuarie, când vor avea concediu. Actrița a menționat că momentan nu poate lipsi de la teatru, iar soțul ei are mai multe treburi de rezolvat cu afacerile pe care le deține.

"Luna de miere va fi abia în ianuarie, după Sărbători. Vom pleca în Thailanda. Acum nu aveam cum să îmi iau concediu, când abia am venit din concediu. La teatru nu merge așa, să îți iei concediu când vrei tu. Soțul, după ce a făcut nunta, a plecat. E plecat până joi. Pentru că s-a ocupat mult de nuntă și și-a lăsat businessurile mai lejer, acum se reocupă de ele. După care revine iar la atribuțiile de soț," a mai dezvăluit vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.