Setari Cookie-uri

Gheorghe Turda, de partea lui Theo Rose în scandalul cu Irina Rimes: Au băgat-o prin jurii, ca să se afirme

Gheorghe Turda este de partea lui Theo Rose în scandalul cu Irina Rimes de la Vocea României și nu a ezitat să își exprime opinia dură în spațiu public. Ce a zis îndrăgitul cântăreț de muzică populară!

Irina Rimes a făcut câteva declarații dure despre Theo Rose, în emisiunea Vocea României, în încercarea de a o convinge pe una dintre concurente să meargă în echipa ei. Basarabeanca a spus că partenera de viață a lui Anghel Damian vrea să o ducă în lăutărie, iar afirmațiile ei au adus după sine un val de hate asupra vedetei. Ambele au vorbit despre situația din concurs, spunând că nu au nimic de împărțit una cu cealaltă.

Faptul că Theo Rose a început să plângă i-a enervat la culme pe fanii artistei, care i-au adresat multe cuvinte jignitoare Irinei Rimes. Nu doar oamenii care o apreciază pe partenera de viață a lui Anghel Damian au sărit în apărarea sa, ci și mai multe persoane publice, printre care se află și Gheorghe Turda.

Citește și:

Cântărețul de muzică populară a sărit în apărarea lui Theo Rose, pe care o admiră pentru tot ceea ce a reușit să facă în viață, pentru vocea sa, dar și pentru munca pe care a depus-o pentru a ajunge unde este acum. Din punctul său de vedere, are o voce foarte bună și este foarte bine pregătită și nu vede nimic greșit în a cânta la petreceri. Despre Irina Rimes nu a avut prea multe cuvinte frumoase de zis, fiind de părere că a fost băgată în juriu, pentru a se afirma, nu pentru că și-ar fi meritat locul acolo.

Citește continuarea pe 9news.ro,

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.