Setari Cookie-uri

După despărțirea de Viviana Sposub, George Burcea a ales să părăsească definitiv România! Unde se află actorul acum?

George Burcea a suferit după despărțirea de Viviana Sposub, astfel că acum a luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul său.

O decizie importantă a schimbat cursul vieții actorului George Burcea, care a hotărât să își facă bagajele și să se mute în Statele Unite ale Americii. Această mutare radicală vine în urma despărțirii de Viviana Sposub, cu care a format un cuplu timp de trei ani. Acum, George Burcea se concentrează asupra carierei sale în industria cinematografică.

Despărțirea celor doi a fost un moment de cumpănă în viața lor, iar motivele separării rămân o enigmă pentru public, deoarece cei doi au fost extrem de discreți în privința relației lor. Cu toate acestea, potrivit unor zvonuri apărute în presa mondenă, se pare că Viviana Sposub a pus capăt relației, declarând că nu mai simte aceleași sentimente pentru George Burcea. Chiar și după despărțire, cei doi au fost surprinși o dată în public împreună, alimentând speculațiile cum că s-ar fi împăcat. Totuși, încercările actorului de a-și recâștiga iubita au eșuat, iar Viviana a ales să meargă mai departe fără el.

Citește și:

George Burcea a luat o decizie surprinzătoare în urma despărțirii, hotărând să se mute în Statele Unite ale Americii. Acest lucru a fost determinat de o serie de proiecte profesionale în care a fost implicat recent și care au avut succes în industria cinematografică. Unul dintre aceste proiecte notabile este rolul său din serialul "Wednesday" de pe Netflix, care i-a adus actorului recunoaștere și oportunități în afara granițelor României.

"3 ore așteptat la aeroport România. 2,5 ore zbor către Olanda. 5 ore așteptat celălalt avion. 13 ore zbor după… calculați voi, că eu nu mai știu.", a scris actorul, pe rețelele de socializare.

În timp ce George Burcea s-a reîntors în America pentru a-și urma visul, Viviana Sposub rămâne în România, continuându-și propriile proiecte și pasiuni. După dezamăgirea pe plan sentimental, actorul s-a concentrat pe dezvoltarea sa profesională și pe noi oportunități în cariera sa.

Citește și:

„Viviana își luase viza chiar cu o zi înainte ca George să plece, toamna trecută, la lansarea oficială a filmului «Wednesday», ce a avut loc în Los Angeles. Era extrem de încântată și ambii își făceau planuri profesionale peste Ocean. Motiv pentru care, atunci, ea a cerut încheierea contractului pe care încă îl avea cu Kanal D.

Nu a fost însă să fie chiar așa cum și-au imaginat. În timp ce George a avut mai multe castinguri, pentru că el deja venea din postura actorului ce jucase într-un film internațional, Viviana a stat mai mult pe bară. Ei urmau să se întoarcă în America în această toamnă. George a plecat însă singur, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă. George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui”, a declarat o persoană din anturajul celor doi pentru cancan.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.