Setari Cookie-uri

Advertorial Crăciunul – 5 motive pentru a-i recompensa pe angajați

Internetul este plin de studii care pun accentul pe importanța bunăstării angajaților, pentru a-și atinge obiectivele și pentru performanță constantă. Petrecerile de tip Corporate Christmas au devenit o practică a angajatorilor, care își doresc să recompenseze echipa la final de an.

Un astfel de eveniment are nenumărate beneficii atât pentru angajați, cât și pentru angajator. Iată câteva motive pentru care ar trebui să organizezi petrecerea de Crăciun a firmei:
1. Este un bun prilej pentru socializare, schimb de idei și împărtășire a pasiunilor. Angajatul are ocazia să comunice cu colegi cu care, în alte circumstanțe, nu se întâlnește cu ușurință.
2. Totul se întâmplă într-un cadru informal, în care constrângerile legate de job sunt înlocuite cu o atmosferă relaxantă, destinsă.
3. Petrecerea de Crăciun este un beneficiu în plus pe care îl poți oferi angajatului, arătându-i că apreciezi implicarea și valoarea pe care le aduce în firmă.
4. Este ocazia ideală pentru a celebra activitatea desfășurată de-a lungul anului, înainte de a începe un nou capitol.
5. Nu în ultimul rând, este o activitate distractivă, în cadrul căreia echipele formează legături mai puternice, care se vor reflecta, ulterior, și în activitățile legate de job.

Multe restaurante au pregătit, încă din toamnă, pachete dedicate petrecerilor de Crăciun de tip corporate, ținând cont de importanța acestora în “viața la birou”. Printre acestea se află și cochetul Restaurant Elisabeta, care și-a format o tradiție ca, la final de an, să pună la dispoziție spațiul pentru organizarea unor astfel de evenimente.
Pachetul pe care îl oferă Restaurant Elisabeta are în prim-plan experiența angajatului și starea sa de bine, creând un spațiu primitor, “îmbrăcat” în decor specific de Crăciun, cu preparate delicioase și servicii de înaltă calitate. Rezultatul unui astfel de eveniment se va traduce prin angajați mai fericiți și mai motivați să facă parte dintr-o echipă care îi apreciază.


Kudika
1 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.