Setari Cookie-uri

Theo Rose, cu ochiul vânăt pe TikTok! Ce a pățit artista: A zis că mă ia de nevastă...

Theo Rose i-a șocat pe fanii săi cu cea mai recentă apariție a sa, dar a reușit să îi liniștească rapid. Ce a pățit artista?

Fanii artistei s-au îngrijorat extrem de tare atunci când au văzut imagini șocante cu Theo Rose, prezentându-se cu un ochi vânăt și umflat pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, frumoasa artistă a dezvăluit ulterior adevărul din spatele aspectului său, printr-un videoclip postat pe platforma TikTok. Theo Rose a explicat că machiajul a fost realizat pentru a o transforma în personajul Vera din serialul „Clanul”, în care joacă.

"Cum am ajuns în situația asta? Păi e foarte simplu. Filmez pentru Clanul și aveam nevoie de machiajul ăsta. Trebuie să mi-o iau și eu o dată. Abia așteptam secvența asta," a mărturisit Theo Rose pe TikTok.

Artista a dorit să împărtășească această transformare cu fanii săi pentru a evita orice confuzie. Într-un videoclip amuzant, ea a prezentat fiecare pas al machiajului, arătând cum se creează aspectul umflat și vânăt.

Citește și:

„Femeie bătută! Așa se face un ochi umflat. Vedeți… că nu știați la ce vă ajută educația plastică la școala generală. Uite, la asta! Ca să umflați ochii. Ziceți că nu e nevoie de educație plastică să umfli niște ochi. Ce vorbești?”, a explicat Theo Rose în timp ce era machiată.

În ceea ce privește reacția iubitului ei, Anghel Damian, acesta a fost surprins inițial de transformarea spectaculoasă a Theo Rose, însă a apreciat efortul depus în realizarea machiajului.

"E bine! Să vedem dacă e așa! După aceea o să fii pirat, Jack Sparrow", a mărturisit regizorul.

Theo Rose a vrut să afle și părerea colegilor săi de platou despre această transformare și a dezvăluit că Anghel Damian a reacționat cu umor, atunci când a văzut-o.

Citește și:

"Mă place și așa! A zis că mă ia de nevastă. S-a hotărât!" a spus artista.

@theorose Vreo 3 zile n-am deschis ochiul drept😂 cine a vazut bataia din @clanulserial ♬ sunet original - Theo Rose

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.